Ontspanningsmassage
Amsterdam

Ontspanningsmassage
Amsterdam

Waarom een ontspanningsmassage?

Je rent van afspraak naar afspraak achter die volle agenda aan. Eigenlijk zou je best even op vakantie willen, naar een onbewoond eiland, voor een maand of 3. Maar ja…

Optimaal ontspannen tijdens een ontspanningsmassage

Tijdens deze zeer ontspannende massage staan wij een klein uurtje helemaal in het teken van jou. Zodat jij tijdens deze massage optimaal kunt ontspannen en eventjes helemaal weg bent.

Massage aangepast aan jou wensen

Onze behandelingen zijn altijd maatwerk en helemaal aangepast op jouw specifieke wensen en of klachten. Dus geen standaard riedels met geaai 🙂

Met deze massage kun je in minder dan een uur:

 • Bijtanken
 • ontspannen &
 • je hele systeem resetten
Ontspanningsmassage tegen stress

De voordelen van een ontspanningsmasage

De voordelen van deze treatment nog even op een rijtje. Het regelmatig boeken van een ontspanningsmassage zorgt voor :

 • Verbetering van de bloedcirculatie
 • Afvoer van afval stoffen
 • Verbetering van je humeur
 • Meer flexibiliteit
 • Een positiever zelfbeeld
 • Het verdwijnen van vage klachten
 • Betere slaap
 • Minder stress

Waar wacht je nog op?

ontspanningsmassage voor een goede nachtrust

Slaap je slecht? Ontspanningsmassages helpen jou beter slapen

Wist je dat een uurtje massage telt voor minimaal 6 uur slaap?  En dat je de avonden na een massage vaak meer dan goed slaapt?

Balletje trappen met je zoon van 9?

Stel je voor dat je je weer helemaal energiek voelt. Omdat je bent uitgerust. En omdat je energie levels weer op peil zijn. En omdat je spieren en gewrichten soepel aanvoelen. Door regelmatig een massage te boeken, en dus echt iets alleen maar voor jezelf te doen, reken je af met die verslaving aan die overvolle agenda. Weg iPad, mama gaat een potje voetballen!

Even je hoofd op stil tijdens de massage

Die telefoon uit en ook je hoofd eventjes op stil. Zodat je even kunt luisteren naar de heldere zachte stem van je lichaam. Misschien loop je met pijn(tjes) rond of vage klachten? Dit zijn altijd signalen van je lichaam dat er iets moet veranderen. Alles wat jij hoeft te doen is luisteren, zodat je kunt anticiperen op wat er eigenlijk niet helemaal goed gaat.  Tijdens een ontspanningsmassage heb je hier alle ruimte voor.

ontspanningsmassage is goed voor je gezondheid

Ontspanningsmassage is geen luxegoed

Een ontspannende massage is geen luxegoed maar een investering in je gezondheid

Helaas wordt een massage door veel mensen nog beschouwd als een luxegoed. Iets voor hele speciale gevallen. Of alleen tijdens een saunabezoek. En dat is zo ongelofelijk jammer.

Massage is onderdeel van de Chinese cultuur, de Japanse, de Indiase, Indonesische. Zoek je dichter bij huis? Onze Noorderburen in Scandinavie ondergaan ook regelmatig een ontspannende massage.

Onze maatschappij is zo ingericht dat je er nauwelijks aan ontkomt om maar achter je agenda aan te rennen. Het gezin, het werk, de vaste lasten, de sociale verplichtingen en dan moet je er ook nog goed uitzien. Iedereen dendert maar door. Maar even stilstaan en kijken hoe het nou echt met je gaat? Ho maar.

Het lichaam wordt geparkeerd. Niet naar geluisterd. Sterker nog we weten vaak niet eens hoe we naar ons lichaam moeten luisteren.

Maar als we dat nou wel eens zouden doen?

Regelmatig een massage boeken zou net zo logisch moeten zijn als naar de tandarts gaan, de kapper, de mondhygienist.

The best time to relax, is when you don't have time for it