Zwangerschapsmassage
Amsterdam

Zwangerschapsmassage is onze specialisatie. Al sinds 2007 ben je van harte welkom bij Arigato Amsterdam voor een massage tijdens jouw zwangerschap. Onze masseurs zijn allemaal speciaal getraind om zwangerschapsmassage te geven. Want wij begrijpen dat je kritisch bent tijdens je zwangerschap.

Tijdens je zwangerschap wil jij alleen het allerbeste toch?

Massage tijdens zwangerschap Arigato Amsterdam

Zwangerschapsmassage tegen stress

Een zwangerschapsmassage is goed voor jou en en je baby omdat het belangrijk is om jouw stresslevels zo laag mogelijk te houden. Vooral tijdens je zwangerschap is het belangrijk om te ontspannen.

Stressen schijnt het nieuwe roken te zijn; Daarom zou het regelmatig boeken van een massage tijdens de zwangerschap eigenlijk vanzelfsprekend moeten zijn, toch?

In dit cortisol tijdperk is het voor veel vrouwen not done om zo maar eens even een uurtje te niksen. Je werkt, je hebt je sociale contacten en tussendoor moet je ook nog (buik) bootcampen in het park.

Tijdens deze bijzondere periode zou het regelmatig boeken van een massage tijdens de zwangerschap een standaard onderdeel van self care moeten zijn.

Zwangerschapsmassage bij klachten

Zwangerschapsmassage bij klachten

Zwangerschapsmassages zijn zeer ontspannend en heel goed in te zetten bij veel klachten zoals

  • vermoeidheid
  • spierpijn en vastzittende spieren
  • bekkenpijn of rugpijn
  • vocht vasthouden
  • dringende behoefte aan ME time

Lekker op je buik liggen tijdens de massage

Tijdens de zwangerschapsmassage, lig je op je buik op een speciale zwangerschapsmassagetafel. Dit alleen al, is voor veel zwangere vrouwen zoooo fijn. Naast dat het erg ontspannend is om weer eens op je buik te liggen, geeft dit ook verlichting bij bekkenpijn en rugpijn. Mocht je liever niet op je buik liggen tijdens de massage, kunnen we je ook altijd masseren terwijl je op je zij ligt.

Zwangerschapsmassage op speciale tafel

 Is een zwangerschapsmassage wel iets voor mij?

Ik hou niet van aaien. Is een zwangerschapsmassage dan wel iets voor mij?

Een zwangerschapsmassage bij Arigato is altijd helemaal aan jouw specifieke wensen en/of klachten aangepast.

Iedere massage is persoonlijk, er vindt vooraf altijd overleg plaats. Natuurlijk kun je tijdens de behandeling aangeven welke druk voor jou prettig is. En wij snappen dat je tijdens je zwangerschap niet opeens veranderd bent in een porseleinen pop die niets meer kan hebben qua druk.

Wat andere zeggen over de zwangerschapsmassage van Arigato Amsterdam

Zwangerschapsmassages bij Arigato worden aanbevolen door Carita Salome, en haar opvolgers. (www.caritasalome.nl) en daar zijn we hartstikke trots op. Mocht je haar niet kennen; dan wordt het de hoogste tijd, lees vooral haar boek: ‘Duik in je weeen’. Must have in de boekencollectie van iedere zwangere vrouw.

Daarnaast verwijzen wij je graag naar onze reviews onderaan deze pagina.

Vanaf wanneer en tot wanneer kan ik terecht voor de zwangerschapsmassage?

Om alle risico s uit te sluiten, geven wij zwangerschapsmassages vanaf 3 maanden. Wil je eerder een massage? Stuur ons dan even een berichtje via de mail. Je kunt bij ons terecht tot en met 42 weken. Juist als je voorbij de uitgerekende datum bent is het vaak fijn om even lekker gemasseerd te worden.  Ben je verder dan 40 weken, wil je dat dan even aangeven van te voren, via info@arigato.nl.

Onze andere zwangerschaps treatments:

Overtijdsmassage

Ben je voorbij 40 weken? Dan kun je bij Arigato kiezen voor een overtijdsmassage.  Tijdens deze massage maken wij gebruik van acupressuur / shiatsu / drukpuntenmassage, in combinatie met

Lees meer over overtijdsmassage

Moxa bij stuitliging

Ligt je kindje in stuit? Dan kun je tussen de 33 & 35 weken bij Arigato terecht voor een Moxa behandeling

Lees meer over Moxa bij stuitligging

Massage na de bevalling

Ben je bevallen? Minstens even prettig als de zwangerschapsmassage, is de Welkom Nieuwe Mama Massage. Deze massage is gericht op ontspanning en

Lees meer over massage na bevalling

Massage na Miskraam

Op het krijgen van een miskraam rust nog altijd een groot taboe. Waardoor het misschien wel lijkt of je de enige bent. Maar miskramen komen eigenlijk best wel vaak voor. Maar liefst 1 op de

Lees meer over massage na miskraam

Zwangerschapsmassage reviews Amsterdam

Sophie S.
12:52 04 Dec 20
Heerlijke zwangerschapsmassage gehad. Was vergeten dat het zo weldadig is om jezelf dat zo nu en dan cadeau te doen. Fijne sfeer, zeer prettige mensen, absolute aanrader!
Larissa 't H.
15:47 17 Aug 21
"Het was heerlijk! Ik zweefde gewoon naar buiten. Echt een aanrader voor tijdens je zwangerschap."
kika K.
12:07 19 Feb 19
Had een zwangerschaps massage gekregen voor mijn verjaardag die heb ik bij arigato gedaan en het was echt heerlijk ! ! Daarna ongeveer 12 uur geslapen , er kwam heel veel moeheid uit ...nu helemaal fris!Ga zeker nog 1tje nemen als ik wat verder in mijn zwangerschap zit !
Afua B.
16:43 21 Oct 21
Mijn eerste keer voor een zwangerschapsmassage, vond het echt spannend! Maar Kasper is echt een topper! Totally recommend!
Elske H.
06:51 13 Jul 18
Zeker aan te raden! Ik ben in Amsterdam naar best wat masseurs geweest en wegens zwangerschap terecht gekomen bij Arigato. Bij Arigato denken ze niet zozeer in standaard behandelingen. Ze kijken naar jou en je lichaam en weten gewoon wat je nodig hebt. Toppers!
Hendriek B.
15:56 29 May 18
Ik kwam gehaast binnen bij Arigato en zat erg in m’n hoofd. Niet handig als je 34 weken zwanger bent... de massage bij Nadia was echt fantastisch, na een fijn ontvangst kreeg ik een uur lang een super ontspannende massage. De druk was perfect! Wat heel fijn voor me was is dat Nadia zich ook focust op ademhaling en zo ging ik van een hoge ademhaling naar een ontspannen relaxte mood.Ik had hiervoor nog geen zwangerschapsmassagetafel ervaren en ook dat beviel goed, heerlijk om even van de zwaartekracht te genieten. Baby vond dat ook want er werd flink getrappeld.Een echte aanrader hoor!
Iris B.
14:43 24 Jun 19
Heerlijke zwangerschapsmassage! gehad Ik gaf aan wat ik wilde en daar werd naar geluisterd. Als je binnenkomt word je verrast door de aangename rustige sfeer.
carine L.
16:03 17 Apr 21
Fantastische massages, alles kan, van shiatsu tot zwangerschap en elke masseur is even goed en prettig.
Esther S.
16:50 09 Mar 19
36 weken zwanger en een heerlijke ontspannen zwangerschapsmassage gehad bij Marloes! Hele fijne massagetafel waarbij je op je buik kan liggen. Relaxte muziek. En super fijne massage. Precies goed! Ik kom zeker nog een keer terug.
Anna M.
21:35 18 Mar 19
Vanavond een zwangerschapsmassage (34 weken) bij Kasper gehad en oh wat was dat mega fijn! Naast de heerlijk buikligtafel vindt hij op magische wijze precies de punten die zeer doen en geeft er extra aandacht aan, altijd met de juiste hoeveelheid druk. Ik kom zeker nog een keer terug, het liefst elke week!
js_loader