Massage reviews Arigato Amsterdam

Onze beoordeling op Klanten vertellen / Kiyoh

9,6 117 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 weken geleden

10

Oase van rust en ontspanning

Hele fijne shiatsu massage van Marije! De ervaring was zalig. Zowel voor, tijdens en na de behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Marije is the best!

Zelden heb ik bij een massage gehad dat ik vanaf de eerste seconde bijna in slaap val en me gewoon de hele massage superrelaxed voel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- The
10

Whoei! Helemaal ontspannen en licht!

Ben de laatste tijd stiekem best een beetje gestresst door alles rondom COVID. Heb mezelf dan ook echt verwend met een massage bij Arigato in Weesp. Whoei! Voel alles weer lekker stromen en ik voel me helemaal licht! Had ik echt even nodig! Voel me alsof ik de wereld weer aan kan. In deze bijzondere gekke tijd zijn massages echt nodig! Mijn dank is groot!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weesp
10

Aanrader!

Heerlijke zwangerschapsmassage gehad van Zehra. Zo fijn om gewoon op je buik te kunnen liggen, door de speciale behandeltafel. Massage zelf was ook superfijn. Kon aangeven waar ik de meeste aandacht voor wilde. Dus dat was top, zou graag elke week langskomen maar dat wordt dan weer wat prijzig 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
8

Heerlijke massage

Lekkere massage, niet te zweverig en lekker stevig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Heerlijk en ontspannen!

Mijn 1e keer Shiatsu massage. Ik droomde af en toe even weg. Vond het meditatief. En toch voelde ik telkens de massage en doorstromingen. Heel fijn. Mijn masseuse was Marloes en was het een zeer prettige ervaring. Ze stelde netjes de vragen om alles te weten te komen vooraf en heeft hier uitstekend naar gehandeld. Zeker een aanrader, zowel de massage an sich alsook Marloes.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Met een stralende huid de deur uit

Ik heb een Japanse Gezichtsmassage ontvangen van Marije, zo fijn! Van mezelf ben ik erg bleek en na de massage had ik een mooie teint. Plus minder spanning in mijn kaak en nek, echt een dubbel cadeau 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- NEDERHEMERT
9

Fijne ervaring!

Hele fijne, goede massage. Vond het all in all een hele fijne ervaring. Ambiance, vriendelijkheid, de massage.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
9

Super vriendelijke medewerkers

Ik had wat spulletjes voor mijn praktijk gekocht en werd zo fijn geholpen! Als het weer kan ga ik snel een massage boeken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harderwijk
9

Heerlijk

Heerlijk ontspannend behandeling met dank aan shiatsu massage van Marloes.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
5

Niet volledig ontspannen

Mijn behandeling werd verricht door Zehra. Wat is dat een attente en vriendelijke dame! Zij vroeg mij vóór de massage wat mijn aandachtspunten zijn aangezien ik zwanger ben. Daarnaast vroeg zij tijdens de massage door of de temperatuur prima aanvoelde en/of de drukpunten prettig aanvoelde. Helaas halverwege de massage werd de ontspannen sfeer abrupt gestoord door haar mannelijke collega, die nogal met een luide volume stond te praten. Hierdoor kon ik mij niet meer ontspannen en was de massage voorbij voordat ik hier optimaal van had kunnen genieten. Dit vond ik ontzettend jammer, aangezien Zehra heel goed haar werk deed. Achteraf na [...]
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Amsterdam
10

Fantastic!

Best massage ever - Kasper is amazing! Will be back!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Heel erg fijn en relaxed

Ik gaf aan waar ik behoefte aan had en ik kreeg een beetje van alles wat, maar wel met als doel mijn klachten te verhelpen. Nu ik een paar dagen verder ben, heb ik geen last meer van mijn rugklachten. Kom zeker graag terug en zou Arigato iederen aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Hele fijne atmosfeer en professionele masseuses

Hele fijne massage, flexibele benadering en herboren naar buiten 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- van Raak
10

Heerlijk, ontspannend en genieten

Eerste massage bij Arigato was een geweldige ervaring, heerlijk en ontspannen met lieve en vakkundige masseuse. Fijne rustgevende ruimte, zachte handdoeken en fijne massage olie. Ik ben zeker van plan om weer te komen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Geweldig

Nieuwschierig, spannend, niet verwacht, ontspannen,.....rust in mijn lijf. GEWELDIG! Tot volgende keer!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Heerlijk ontspannend

Mijn shiatsu massage bij Rie Kobayashi was zeer ontspannend. Rie is superlief en kundig. In vergelijking met een normale massage zou je (als leek) misschien zeggen dat je minder effect verwacht, aangezien er meer met drukpunten wordt gewerkt en niet veel weefsel echt wordt 'gekneed'. Maar het tegendeel is waar. Ik viel bijna in slaap (nooit gehad bij een normale massage) en heb nu 2 dagen later ook spierpijn (had ik toch wat meer water moeten drinken). Maar dit geeft ook aan dat het echt wat doet met je. Kortom, ik werd fijn ontvangen, ontspande totaal in de massage, voelde [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Super massage, precies waar ik op hoopte

Ik kwam voor de zwangerschapsmassage en ik heb 50. minuten lang erg genoten. Ik vergat bijna mijn dikke buik, wat een groot compliment is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Zeer plezierig onder handen genomen

Aangename energie in het gebouw met een plezierige ontvangst door Rie. Een zeer kundige deep tissue massage waarbij feilloos de trigger points werden gevonden en met de juiste aandacht en pressie behandeld. Na een uur volledig ontspannen de deur uit. Dank!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Heerlijk!

Hele fijne deep tissue massage gehad van Rie. Alles weer lekker los gemasseerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Ik kom zeker nog terug!

Heerlijke ontspannen sfeer en zeer professioneel gemasseerd! Ik had zwangerschap massage, heb al meerdere gehad, maar deze was echt het beste! Masseur weet precies wat die doet en hoe de spieren lopen. Ik was al helemaal zen en toen kwam er warme doek over mijn voeten en ik ben helemaal weg gesmolten op de tafel! Heerlijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Fantastic

Such capable and caring people. Can highly recommend it.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Heerlijk, ontspannen, vakkundig

Zojuist een zwangerschapsmassage gehad van Mirese. Zo enorm genoten van de massage en wat een mooi mens. Ik kom zeker nog eens terug ❤️
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Heel erg fijn!

Echt een super fijne massage gehad! Het is heel erg fijn dat ze je met meedenken (vragen of de druk van de massage goed is, of je nog iets gemist had tijdens de massage). Ik zou zeker nog een keer terugkomen. De vrouw was van zichzelf heel lief en ontspannen en voelde me erg op mijn gemak. Zou het iedereen aanraden ook al heb je geen last van lichamelijke klachten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

How a massage should be!!

I had a Deep Tissue massage by Rie and it was one of the best massages I've received. Rie has the knowledge of the body and how to treat it. 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Geweldig!

Met 35 weken zwangerschap heerlijk kunnen ontspannen op m’n buik! M’n rug was een stuk minder pijnlijk na de massage, heel fijn. Geweldige massage van Monica!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Beste zwangerschapsmassage die ik ooit heb gehad

En dat met 38 weken zwanger. Ik kon me totaal ontspannen en heb ultiem van de heerlijke massage genoten. Alsof ik even geen baby in mijn buik had, zo heerlijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidschendam
10

Genieten!

Ik heb een zwangerschapsmassage van Rie gehad. Door de inkeping in de tafel kun je op je buik liggen en genieten van de massage. Ik heb zo ontzettend genoten dat ik een vervolg afspraak heb ingepland.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

hemels

arigato is een heerlijke stille mooie ruimte met natuurlijke materialen. de massage van mirese was zo ontspannen en hemels dat ik me meer dan 24 uur later nog steeds intens tevreden als een spinnende kat voel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- amsterdam
10

Heerlijke zwangerschapsmassage!

Fijne massage. Vooral ook omdat ik lekker op mn buik kon liggen. Ik kom snel weer terug!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum
9

Helemaal ontspannen

Ik kwam voor een zwangerschapsmassage en heb echt een hele fijne ervaring gehad. Ontvangst is goed, kamer is fijn en bed is fijn, met een gat voor je buik en borsten, zodat je lekker op je buik kunt liggen. Ik viel bijna in slaap tijdens de massage. Enige minpunt vind ik dat ook op enig moment mijn hoofd werd gemasseerd (was op zich lekker) met handen vol olie, waardoor ik met baggervette haren weer naar buiten ging. Had ik dat van tevoren geweten, dan had ik niet de ochtend van de massage mijn haren gewassen...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Heerlijke zwangerschapsmassage

Heerlijke zwangerschapsmassage gehad bij Mirese. Voel een enorme verlichting! Dankjewel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Genoten van deze fijne ervaring 🙂

Vanochtend wat spanning uit mijn nek en rug laten masseren, wat een genot. Ik was er achteraf rozig van. De deep tissue massage was precies wat ik nodig had. Tot binnenkort 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
10

Volledige aandacht voor jouw klachten én ontspanning

Indra heeft de kennis, kunde en vaardigheid om specifieke klachten aan te pakken. Door de juiste vragen te stellen en interesse te tonen in jou als persoon krijgt ze een goed beeld van je klachten en hoe deze verholpen kunnen worden. Mix van shiatsu en deep tissue wanneer dat nodig is. Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Zeer professioneel!

Altijd een feestje als wij zijn geweest!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Erg fijne zwangerschapsmassage

Professionele goede massage
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Helemaal goed. Zeer fijn!

De massage was heel fijn. Wat ik ook erg prettig vond is dat de behandeling plaatsvind in een mooie aparte ruimte. Al met al vond ik het een zeer prettige ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Superfijne massage.

Eindelijke weer eens op mijn buik kunnen liggen. Heerlijk ontspannen. Masseurs zijn zeer professioneel en hebben echt aandacht voor je.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Zojuist een super fijne massage gehad bij Arigato. Echt een aanrader!

Midden in de stad maar een oase van rust. Heerlijke behandeling gehad. Fijne lieve mensen en zeer deskundig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Een geweldige massage gehad, precies wat ik nodig had.

Ik had al tijden heel veel last van m’n nek en bovenrug en werd ‘s morgens steeds wakker met hoofdpijn. Na een superfijne en doeltreffende massage bij Arigato werd ik vanmorgen wakker zonder hoofdpijn en wat een verschil vandaag... m’n schouders voelen zoveel meer ontspannen. Dit was precies wat ik nodig had. In de salon voel je je ook meteen op je gemak. Ik ga zeker snel weer terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vinkeveen
10

Precies wat mijn lijf nodig had!

Mijn zwangerschapsmassage bij Monica was precies wat mijn lijf nodig had! Je voelt de ervaring van Monica die ook nog eens heel lief is! Ik heb direct weer een nieuwe afspraak gemaakt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weesp
10

Ultiem ontspannend

De zwangerschapsmassage was heerlijk, omdat ik lekker op mijn buik kon liggen, superfijn werd ontvangen en Miresr echt fantastisch masseert en een hele fijn energie heeft. Ik vind ontspannen altijd best moeilijk heheheheh maar was echt totaaal relaxed daarna em mijn lichaam voelde goed!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Overtijd behandeling zwangerschap en diezelfde nacht is mijn baby geboren

Ik heb om 14.00 uur 's middags een overtijdbehandeling/zwangerschapsmassage gehad van Barbara. Diezelfde avond braken 's avonds mijn vliezen en een paar uur later had ik mijn zoontje in mijn armen. Hij had net even dat zetje nodig om geboren te worden. Ben heel blij en dankbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Landsmeer
10

Great duo-massage

We had a great relaxing time at Arigato. Rie and Marloes are very kind, highly skilled masseuses.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Uitstekend

Super fijn. Kasper is ontzettend goed en ik kom graag elke keer weer terug. Dit is zeker mijn massage plek!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Monica is topppppp

Zeer vakkundig en ervaren, Monica Graci mille
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Adam
9

Dit was wat ik nodig had

Ik had enorm last van mijn nek en schouders en Merisa heeft het super goed gemasseerd, niet te hard maar zeer doeltreffend, ik ga zeker nog een keer
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Geweldig!

Marloes weet precies wat ze doet en welke spieren ze aan moet pakken. Ze is ontzettend goed en professioneel. Ik kom graag terug!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Super fijne, ontspannende zwangerschapsmassage!

Een kleine, maar fijne massage salon. Mooie kamers, heerlijke muziek, serene sfeer en goede afstemming van wensen voorafgaand maakte het tot een heel ontspannen en goed uitgevoerde massage.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend genoten en opgeknapt van mijn massage bij Arigato! Kasper is mijn favoriete masseur - ik heb veel hoofdpijn en schouder- en nekklachten en hij weet die vaak met één sessie al weg te nemen. Hij heeft een fijne, rustige energie waardoor ik me helemaal kon ontspannen en de druk was perfect, krachtig maar niet te pijnlijk. Ik raad hem van harte aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
117 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10