Massage reviews Arigato Amsterdam

Arigato Massage Studio IconArigato Massage Studio

Marnixstraat 213d, Amsterdam

4,9 252 reviews

 • Avatar Henrieke van Eerten ★★★★★ 4 weken geleden
  Gespecialiseerde massagesalon, de massagetherapeute die mij hielp kon veel vertellen over de spieren/spiergroepen die ze behandelde. Aangezien het een zwangerschapsmassage betrof kunnen niet alle spieren/spiergroepen worden behandeld. Ik … More voelde me op mijn gemak en het heeft echt geholpen om mijn lichaam weer wat ontspanning te geven (vooral rug, nek). En wat heerlijk om weer even 'op' je buik te kunnen liggen dankzij het gat in de massagetafel 🙂 Echt een aanrader!
 • Avatar Loes Schaaf ★★★★★ in de afgelopen week
  Ben na wat andere massages geprobeerd te hebben teruggekomen bij Arigato omdat ik het hier het beste vond. Had de vorige keer wel anderhalve week minder last van pijn in mijn lichaam na de massage. Ben benieuwd of dat deze keer weer zo … More is. De deep tissue massage kan pijnlijk zijn, maar heeft veel effect, ik kom terug!
 • Avatar Marcel Kosters ★★★★★ een maand geleden
  "Fijn en goed behandeld. Begreep meteen wat er aan de hand was (schouder vast door thuiswerken) en masseerde met juiste druk, op precies de goede plekken, mijn schouder weer los. Was mijn 1e keer, maar hier ga ik zeker nog een keer … More naar toe."
 • Avatar Kim ★★★★★ 4 maanden geleden
  Voor mij tot nu toe de beste massage van Amsterdam! Ben nu een aantal keer geweest en elke keer weer goed en professioneel geholpen. Zehra vraagt goed waar je voor komt en past haar behandeling aan naar wat ik op dat moment nodig heb! Dankjulliewel! … More
  Kim
 • Avatar steffiposthumus ★★★★★ 3 maanden geleden
  Het maakt niet uit door wie ik bij Arigato geholpen wordt, iedereen is altijd ontzettend vriendelijk, grondig en bekwaam. Ik loop altijd weer opener, lichter en ontspannen de deur uit.