Massage Weesp

Arigato Massage Studio Weesp

Massage in Weesp bij Arigato

Zoek jij een massage in Weesp? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Onze nieuwe mooie massage studio aan de stationsweg 4 in Weesp is geopend. De actuele openingstijden zijn te bekijken in het boekforumlier.

Je kunt kiezen uit de volgende massage's:

Massage Weesp

Shiatsu massage in Weesp

Shiatsu is een traditionele japanse drukpuntmassage waarbij verschillende technieken gebruikt worden zoals stretching, acupressuur en rocking.

Bij Shiatsu gaat het erom, dat op precies de juiste plek (drukpunt) de juiste druk wordt uitgeoefend. Deze massage wordt gegeven door de kleding heen. De behandeling wordt aangepast aan jouw specifieke wensen en/of klachten.

Massage Weesp Shiatsu

Zwangeschapsmassage in Weesp

Door het nemen van een zwangerschapsmassage zorg je goed voor jezelf. Alleen al even liggen op onze heerlijke tafels met een gat voor je buik, is super ontspannend. En wat goed is voor jou, is ook goed voor jouw baby.

Ook bij klachten zoals:

  • Bekken en onderrug klachten
  • Vocht vasthouden
  • Pijnlijke spieren en kramp
Zwangeschapsmassage bij Arigato Weesp

Ontspanningsmassage

Onze stress relief massage. Helemaal gericht op jouw ontspanning, Stel je voor, jij hoeft alleen maar te liggen. En te genieten. En je hoofd mag eventjes helemaal op stil. Alsof je even aan de oplader ligt. Waardoor je straks ook nog eens heel erg lekker kunt slapen. Maak je afspraak vandaag nog, dit wil jij.

Sportmassage

De sportmassage is een wat krachtigere massage met als doel het lichaam weer in balans te brengen. Wij focussen bij deze massage op je spieren en bindweefsel. Je wordt soepeler, herstelt sneller en bent beter in staat om op je houding te letten in het dagelijks leven. Lees meer....

Ontspaningsmassage bij Arigato Weesp

Onze reviews:

Wat kun je van onze massages verwachten?

Onze massages zijn effectief en ontspannend en worden alleen gegeven door hele ervaren masseurs.

Wij doen van tevoren altijd even een korte intake, zodat we onze behandeling helemaal kunnen aanpassen op jouw wensen.  Zien we je?

Arigato massage studio Weesp

Openingtijden en adres:

Kijk voor actule openingtijden en beschikbaarheid in ons boekforumlier.

Wil je liever op een ander tijdstip? Dat kan in overleg; stuur een berichtje naar info@arigato.nl

Het adres is:
stationsweg 4
1382 AB  WEESP

Heb je vragen? Laat het ons dan weten via : info@arigato.nl of gebruik ons contactformulier