Shiatsu Massage Amsterdam Arigato

Shiatsu Massage

Shiatsu bij Arigato Weesp

Shiatsu is Japanse drukpunt massage. Ook wel acupressuur genoemd. Deze massage is gebasseerd op de Tradionele Chinese Geneeskunde en de Westerse fysiologie. Daarom wordt deze behandeling ook wel needleless acupuncture  genoemt, oftwel: acupunctuur zonder naalden. Tijdens een Shiatsu massage wordt gebruik gemaakt van specifieke drukpunten maar ook stretches en knedingen.

Is shiatsu iets voor mij?

  • Shiatsu helpt om beter met stress om te gaan
  • Ook kun je Shiatsu inzetten wanneer je slecht slaapt
  • Heb je last van pijn of vage klachten die maar niet over gaan?
  • Ben je moe of snel geïrriteerd?
  • Of .. niet onbelangrijk ???? ga je gewoon hartstikke goed en wil je gewoon goed voor jezelf zorgen?

Shiatsu helpt je beter slapen

Slaap je slecht? Slapen is vaak een probleem geworden omdat we gewend zijn om altijd maar aan te staan. Maar je kunt niet altijd in de aktie modus staan zonder goed te rusten. Met shiatsu bouw je aan je vermogen om te ontspannen, zodat je uiteindelijk beter slaapt.

Shiatsu massage bij spanning en pijn

Vage klachten en pijntjes zijn de manier van jouw lichaam om ergens aandacht voor te vragen. Tijdens een shiatsu massage sporen wij deze pijnpunten en blokkades op, om zo jouw lichaam uit te nodigen om deze los te laten.

Shiatsu helpt je omgaan met stress

Wij hebben stress, dat is nou eenmaal hoe wij leven. En dat is op zich niet zo erg. Zo lang je stress compenseert met ontspanning. Net zo veel uit als aan. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Wanneer je altijd onder stress staat,  kan stress  je ziek maken.

Shiatsu leert jou beter te voelen wanneer het genoeg is. Zodat jij je grenzen kunt aangeven en los kunt laten wat niet meer voor je werkt.

Shiatsu massage geeft je een reset

Shiatsu geeft jou een reset. Alsof je aan de oplader ligt. Je krijgt de energie terug om prioriteiten te stellen en te kiezen voor jezelf.

Weet je hoe vaak wij iemand hebben zien opstaan na een behandeling met de woorden: "Zo ik weet nu wat ik moet doen!"

Shiatsu is laagdrempelig en helemaal op maat

Onze massages zijn altijd helemaal aangepast aan jouw specifieke wensen en/of klachten. Wij bespreken van te voren altijd even wat jij wil en verwacht van de behandeling. Shiatsu werkt op energie, maar wij zijn beslist niet zweverig. Dus zit je vast? Maken wij je gewoon los.

Shiatsu is misschien wel de meest laagdrempelige massage van allemaal. Want je kunt gewoon je kleren aanhouden. Lekker in je joggie naar de massage en in je joggie de deur weer uit, best een fijn idee toch?

Shiatsu massage: Net zoals acupunctuur, maar dan zonder naalden, toch?

Shiatsu is een heerlijke massage waarbij wij acupressuur, stretching en rocking technieken gebruiken. Precies de juiste druk op de juiste plek.

Wat kan ik zelf doen?

Shiatsu kun je heel makkelijk ook zelf toepassen. Wij hebben 10 punten voor je op een rijtje gezet in een mooie cheat sheet, je kunt deze hier downloaden!  Enjoy.