Zwangerschapsmassage Weesp van Arigato

Zwangerschapsmassage
Weesp

Zwangerschapsmassage is onze specialisatie

Al vanaf 2007 geven wij zwangerschapsmassages en ben je van harte welkom bij Arigato voor een massage tijdens jouw zwangerschap.

Onze masseurs zijn allemaal speciaal getraind om zwangerschapsmassage te geven. Want wij begrijpen dat je kritisch bent tijdens je zwangerschap.

In het voormalige pand van de verloskundigen in Weesp, ben je van harte welkom voor de fijnste behandelingen tijdens jouw zwangerschap. Je ligt tijdens de massage lekker op je buik op onze speciale tafels.

Je kunt ook terecht voor: moxa bij stuit en overtijdsmassages. En natuurlijk voor onze post partum massage; onze Welkom Nieuwe Mama

Maar ook houden wij rekening met wanneer het niet goed gaat, met onze massage na een miskraam

Hoe beter jij voorbereid bent, hoe makkelijker het wordt...

Zwangerschapsmassage Weesp van Arigato

Zwangerschapsmassage tegen stress

Een zwangerschapsmassage is goed voor jou en en je baby omdat het belangrijk is om jouw stresslevels zo laag mogelijk te houden. Vooral tijdens je zwangerschap is het belangrijk om te ontspannen.

Stressen schijnt het nieuwe roken te zijn; Daarom zou het regelmatig boeken van een massage tijdens de zwangerschap eigenlijk vanzelfsprekend moeten zijn, toch?

In dit cortisol tijdperk is het voor veel vrouwen not done om zo maar eens even een uurtje te niksen. Je werkt, je hebt je sociale contacten en tussendoor moet je ook nog (buik) bootcampen in het park.

Tijdens deze bijzondere periode zou het regelmatig boeken van een massage tijdens de zwangerschap een standaard onderdeel van self care moeten zijn.

Zwangerschapmassage in Weesp bij Arigato

Zwangerschapsmassage bij klachten

Zwangerschapsmassages zijn zeer ontspannend en heel goed in te zetten bij veel klachten zoals

 • vermoeidheid
 • spierpijn en vastzittende spieren
 • bekkenpijn of rugpijn
 • vocht vasthouden
 • dringende behoefte aan ME time

Misschien ook interessant voor jou

 • Geen ge aai, maar echte massages
 • Goed tegen vermoeidheid spierpijn en vastzittende spieren
 • Lekker op je buik liggen op onze speciale tafels

50 minuten €80 / 80 minuten €125

 • Krachtige massages op maat voor iedereen
 • Bevordert het herstel van de spieren
 • Preventief

50 minuten €80 / 80 minuten €125

Lekker op je buik liggen tijdens de massage

Tijdens de zwangerschapsmassage, lig je op je buik op een speciale zwangerschapsmassagetafel. Dit alleen al, is voor veel zwangere vrouwen zoooo fijn. Naast dat het erg ontspannend is om weer eens op je buik te liggen, geeft dit ook verlichting bij bekkenpijn en rugpijn. Mocht je liever niet op je buik liggen tijdens de massage, kunnen we je ook altijd masseren terwijl je op je zij ligt.

Behandelruimte zwangerschapsmassage Weesp

 Is een zwangerschapsmassage wel iets voor mij?

'Ik hou niet van aaien. Is een zwangerschapsmassage dan wel iets voor mij'?

Een zwangerschapsmassage bij Arigato is altijd helemaal aan jouw specifieke wensen en/of klachten aangepast.

Iedere massage is persoonlijk, er vindt vooraf altijd overleg plaats. Natuurlijk kun je tijdens de behandeling aangeven welke druk voor jou prettig is.

En ja, die druk kan ook best heel stevig zijn, want; wij snappen dat je tijdens je zwangerschap niet opeens veranderd bent in een porseleinen pop die niets meer kan hebben qua druk.

Amsterdam zwangerschapsmassage

Vanaf wanneer en tot wanneer kan ik terecht voor de zwangerschapsmassage?

Om alle risico s uit te sluiten, geven wij zwangerschapsmassages vanaf 3 maanden. Wil je eerder een massage? Stuur ons dan even een berichtje. Je kunt bij ons terecht tot en met 42 weken. Juist als je voorbij de uitgerekende datum bent is het vaak fijn om even lekker gemasseerd te worden.

Welke massage olie gebruiken wij voor de zwangerschapsmassage?

Voor de zwangerschapsmassage maken wij gebruik van de zoete amandelolie van Jacob Hooy. Deze olie is helemaal natuurlijk, zacht voor je huid en geurneutraal
Wil je een extra weldaad voor je huid?
Dan kun je kiezen voor een massage met de olieen van Motherly Love.
Deze olieen zijn speciaal ontwikkeld voor het zwangere lichaam. Kies bijvoorbeeld voor de Tums en Boobs olie, voor het strak houden van je huid. Deze olieen zijn ook te koop in onze shop

Massage tijdens zwangerschap Weesp

Beste Zwangerschapsmassage Weesp

Wij nemen onze zwangerschapsmassages heel serieus. Al onze masseurs zijn goed opgeleid, bekwaam en zeer ervaren.

Lees ook onze zwangerschapsmassage reviews onderaan deze pagina .

Zwangerschapsmassage Weesp boeken?

Een Zwangerschapsmassage in Weesp boek je eenvoudig online. Nadat je een keuze voor een behandeling hebt gemaakt kun je in het volgende scherm eventueel voor een masseur kiezen. Daarna kies je seen datum en een tijd. Heb je specifieke behoeften of vragen? Gebruik dan ons contactformulier.

Een zwangerschapsmassage is goed voor jou en jouw baby

Zo twijfel niet langer

Over onze studio in Weesp

Behandelruimtes

In Weesp hebben we 2 aparte behandelruimtes. Omdat wij focussen op zwangerschapsmassages, hebben al onze tafels uitsparingen voor al die mooie buiken en kun je dus altijd lekker op je buik liggen. Ook als je een duo zwangerschapsmassage boekt.

Onze stijl

Onze studio is zorgvuldig ingericht in Japandi stijl. Je vind bij ons leuke Deense vintage meubels gecombineerd met natuurlijk materialen, in een sobere Japanse stijl.

Welke producten gebruiken wij bij onze massages

We werken uitsluitend met natuurlijke producten, zonder hidden nasties. De fijne massage olie van Jacob Hooy. de zwangerschapsolieen van Motherly Love en de organic olie van Fushi

Onze studios ruiken altijd heerlijk naar de mooie handgemaakte roomsprays van Liza Witte.

Arigato Massage Weesp

Stationsweg 4
1382 AB Weesp

Stuur ons een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Reviews Zwangerschapsmassage Weesp

Isa de B.
Isa de B.
17:15 26 Sep 22
‘Super fijne zwangerschapsmassage! Investering in je eigen lijf.’
Uredish S.
Uredish S.
07:39 06 Jul 22
Hele fijne zwangerschapsmassage gehad. Ben heel ontspannen naar huisgegaan. Eerst kort gesprek gehad over de wensen en klachten die ik had.Voelde heel relaxed. Ga zeker nog eens voor een massage.
Renée B.
Renée B.
15:01 16 Jun 22
Hele fijne zwangerschapsmassage gehad van Carolina. Wat een rustige en prettige sfeer. Ben nog steeds helemaal zen! 😌
Emilie R.
Emilie R.
12:30 30 May 22
Vandaag een onwijs heerlijke zwangerschapsmassage gehad door Ronald bij Arigato in Weesp. Het was genieten en ben weer helemaal opgeladen voor de laatste weekjes. Super bedankt!! Echt een mega aanrader 🙏🏻
Sandra S.
Sandra S.
11:30 15 Nov 21
Heerlijke zwangerschapsmassage gehad door Annoesja. Erg goede masseuse.Mooie nieuwe centrale locatie met 2 behandelkamers en een mooie ontvangstruimte.Eigenaresse Indra en personeel zijn erg vriendelijk & professioneel.Ik zou het iedereen aanraden om hier een heerlijke massage te boeken.
js_loader