Arigato Shiatsu Workshop

Shiatsu workshops are coming

Wij hebben zelf afgelopen weekend dat vakantie gevoel nog even helemaal doorleefd door 6 helemaal uitverkochte Shiatsu workshops te geven op het Surfana festival in  Bloemendaal. Wat was het ongelofelijk tof al deze enthousiaste mensen een paar nieuwe skills aan te leren, zodat ze al hun geliefden ook Shiatsu kunnen geven.  Mensen blij van de tafel af zien komen is wat ons vak zo mooi maakt. Maar al die happy faces na de workshops, dat smaakte echt naar meer. Dus…

De workshops Shiatsu komen naar Amsterdam

Wij gaan deze workshops ook in Amsterdam geven, bij Arigato. In 2 uur leren we je een aantal mooie Shiatsu technieken, zodat je deze kunt toepassen alle mensen waarvan jij houdt in je omgeving. In 2 uur leren we je een aantal mooie Shiatsu technieken, zodat je deze kunt toepassen alle mensen waarvan jij houdt in je omgeving.

Shiatsu is laagdrempelig, want je geeft het door de kleding heen en alles wat je nodig hebt is een matje, of wat dekens om op te liggen. En wat technieken, maar die gaan wij je leren.

Shiatsu Workshop
Shiatsu workshops are coming 4

Aankomende workshop

De eerste workshop is op:
Dinsdag 1 oktober van 1900 – 2100 uur bij Arigato.
Deelname kost € 35,00 per persoon

Maar omdat het de eerste keer is en wij blij zijn met jou als lezer, geven we je een korting van 10 euro. Dus, hou je agenda vrij en/of regel een oppas en kom meedoen! Het aantal deelnemers is beperkt.

Opgeven kan via de mail info@arigato.nl. De workshop gaat door bij 6 deelnemers.  

Geef je meteen op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *