Kindermassage
Amsterdam

Kindermassage bij Arigato

Steeds vaker krijgen we de vraag: geven jullie ook ook kindermassages?
En ons antwoord daarop is natuurlijk een hele duidelijke; Jazeker, heel graag zelfs! Kinderen vanaf 5 jaar zijn in onze studio in Amsterdam meer dan welkom voor een kindermassage.

Waarom een massage voor kinderen?

Wij zijn ervan overtuigd, dat ook kinderen heel veel baat hebben bij het ontspannende en tegelijk verkwikkende effect van een goede massage. En wat het voor ons extra leuk maakt, kinderen reageren altijd heel snel en eerlijk op een massage.

Kies bij Arigato uit de klassieke Westerse massage, (met olie) of voor kinder Shiatsu (door de kleding
heen).

Kindermassage in Amsterdam

Wat zijn de voordelen van kindermassage?

Wij geven je per massage de voordelen:

Reguliere massage met olie:

  • Fysiek comfort. Ook kinderen leiden hele actieve levens en ook hun lichamen verdienen op zijn tijd wat liefdevolle aandacht. Een massage met olie, verlicht spierspanning en bevordert flexibiliteit, zodat ze hun avonturen kunnen bijbenen.
  • Stress verlichting. Zelfs jonge(re) geesten kunnen stress ervaren. Een rustgevende massage kalmeert en geeft ruimte voor al dat huiswerk, hockey, die playdates en de vioolles.
  • Betere slaap. Regelmatig een massage boeken voor jouw kind, helpt ontspannen en zorgt daarmee voor betere slaap. Bye bye bedtijdstrijd.
  • Versterkte immuniteit. Een massage stimuleert onder andere het lymfestelsel. Hiervan is aangetoond dat het immuniteit optimaliseert. Hierdoor blijft jouw kleine gezond en klaar om te wereld te veroveren!

Kinder Shiatsu, door de kleding heen:

  • Balans en Energie. Shiatsu is een Japanse techniek die het natuurlijke evenwicht helpt herstellen en daarmee zorgt voor een betere energie flow. Zodat ook kinderen bruisen van energie, maar wel met beide voetjes op de grond.
  • Emotioneel welzijn. Shiatsu versterkt emotionele kracht en vermindert angst en prikkelbaarheid. Op deze manier raken ook kinderen meer in contact met hun gevoelens. Dit bevordert emotionele intelligentie.
  • Gezonde spijsvertering. Zachte druk op specifieke punten zorgt ervoor dat jouw kind zich licht en levendig voelt.
  • Focus en Concentratie. Kindershiatsu helpt de energiestroom te optimaliseren en verhoogt daarmee de mentale alertheid. Dit kan helpen met een betere aandacht bij de lessen en het najagen van die mooie dromen.

Jouw kind is bij ons in goede handen

Onze masseurs begrijpen de behoeften van al die jonge lichamen en geesten.

We creëren een veilige en kindvriendelijke omgeving, waar jouw kind kan opladen, ontspannen en groeien. En natuurlijk mag jij er tijdens de massage bij zijn. Alleen maar mooi als je daar misschien wat technieken oppikt om thuis te gebruiken?

Maak vandaag nog een afspraak voor een kindermassage.

Het is niet alleen een super lief en positief signaal naar jouw kind. 

Maar je leert jouw kind al vroeg, om goed voor zichzelf te zorgen. Omdat hij of zij dit helemaal waard is / zijn!

Over onze studio in Amsterdam

Behandelruimtes

In Amsterdam hebben 3 aparte behandelruimtes. Je bent altijd van harte welkom om erbij te zijn in de kamer. We kunnen je eventueel zelfs wat technieken voordoen. Tip: boek samen een duomassage

Onze stijl

Onze studio is zorgvuldig ingericht in Japandi stijl. Je vind bij ons leuke Deense vintage meubels gecombineerd met natuurlijk materialen, in een sobere Japanse stijl. In onze wachtruimte mag je ook wachten met een kopje thee en een leuk blaadje.

Welke producten gebruiken wij bij onze massages

We werken uitsluitend met natuurlijke producten, zonder hidden nasties. De fijne massage olie van Jacob Hooy.  En we hebben onze eigen Arigato Massage olie lijn. Zijn we best trots op eigenlijk.

Onze studios ruiken altijd heerlijk naar de mooie handgemaakte roomsprays van Liza Witte.

Things to do

Arigato ligt in het Centrum, aan de West kant van de stad op de rand van de Jordaan. Genoeg te doen dus.

Natuurlijk is het altijd een feest om na de massage samen naar de Noordermarkt te lopen voor de lekkerste appeltaart van Amsterdam, bij Winkel 43. Kom je op maandag? Dan is de traditionele lapjesmarkt ook een bezoekje waard, wie weet vind je wat leuke vintage topstukken samen.

Liever niet vintage, maar wel hip, wandel langs Do re mi in de Westerstraat op nummer 194. Liever niet kopen maar lenen, dan kun je ook goed scoren bij Lena.

En... om de hoek bij Arigato een beetje verstopt in de Tweede Anjeliersdwarsstraat zit Monte Pelmo, met het allerlekkerste ijs van Amsterdam!

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer:

Wij zijn bereikbaar met het openbaar vervoer;  tram 3 stopt op het Frederik Hendrikplantsoen. Vanaf centraal station rijdt bus 18 je naar dit zelfde plantsoen. Vanaf hier is het 2 minuten lopen naar de studio.

Met de auto: (route)

Kom je met de auto? Hou er dan rekening mee dat het op maandag en zaterdag wat lastiger parkeren is in verband met de markt. In de Marnixstraat is meestal wel plek, of in de Westerstraat (behalve op maandag dus). Parkeren is, volgens Amsterdams gebruik, helaas wel flink betaald (7,50 / uur)

Arigato Massage Company Amsterdam

Marnixstraat 213 D
1015 VS  AMSTERDAM

Stuur ons een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.