Bindweefselmassage van Arigato Weep

Bindweefselmassage
Weesp

Op zoek naar een bindweefselmassage in Weesp?

Of je nou jong, ouder, zwanger of net bevallen bent, een oersterke crossfitter of stoere bureautijger? Jij gaat shinen deze zomer.

Bij Arigato staan ervaren massage therapeuten te popelen om jouw bindweefsel aan pakken, zodat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden en verklevingen worden opgelost. En jouw huid er (weer) prachtig uit gaat zien.

Bindweefselmassage Weesp

Onze visie op bindweefselmassage

Jouw beste versie ooit

Die ben je natuurlijk al. Wij geloven niet in te te dik of te dun. Ieder lichaam is wat ons betreft perfect.

En dat geldt ook voor jouw gezicht.

Wij zijn anti anti ageing. En de enige echt effectieve methode tegen rimpels, is zelfliefde

Het goed onderhouden van jouw lichaam en huid is de ultieme uiting van zelfliefde.

Selfcare om jouw fitste en mooiste versie tevoorschijn te toveren is eigenlijk heel logisch, toch?

Voor welke bindweefselmassages kan ik bij Arigato Weesp terecht?

 

Bij Arigato kun je kiezen uit 5 verschillende treatments. Heb je hulp nodig bij je keuze?  stuur ons gerust een berichtje

  1. Bindweefsel massage gezicht & decollete (35 minuten)

Dit is de meest milde vorm, want je huid is hier nou eenmaal dunner. We reinigen met Lois Lee en gebruiken minimaal olie om je huid die mooie glow (terug ) te geven. Verbetert de doorbloeding & vermindert rimpels.

  1. Bindweefsel massage benen (35 minuten)

Bij deze treatment doen we 1 zone. Meestal zijn dat de benen, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld alleen de buik. Wil je meerdere zone s tegelijk aanpakken? Kies dan voor 50 minuten

  1. Bindweefsel massage BBB (benen, billen buik) (50 minuten)

We kneden en cuppen je benen, billen en buik, zodat jij weer gaat stralen

  1. Bindweefsel massage gezicht + benen (50 minuten)

Combinatie treatment van 1 zone op jouw lichaam met een gezichtsmassage. Waarbij we ongeveer een half uurtje op jouw benen werken en 20 minuten op het gezicht

  1. Bindweefselmassage gezicht + BBB (80 minuten)

Dit is de meest uitgebreide bindweefselmassage die wij hebben. In 50 minuten masseren diverse zones op jouw lichaam los om daarna nog 30 minuten te werken op jouw gezicht en decollete.

 

Voordelen bindweefselmassage

Wat zijn de voordelen van een Bindweefselmassage?

Bij Arigato doen we onze uiterste best om de allerbeste bindweefselmassage te geven. Wij zetten even op een rijtje waarom wij denken dat jij bij ons moet zijn:

  1. Deskundige Therapeuten: Vinden wij erg belangrijk. De bindweefselmassage technieken zijn op zich niet eens zo moeilijk, maar worden door onze masseurs aangevuld met een flinke dosis anatomische kennis. Die combinatie zorgt ervoor dat we goed kunnen aanvoelen waar het vast zit en waar je wat extra nodig hebt, voor die wow (en soms ‘au’ J factor)
  2. Massages op maat: We begrijpen dat elk lichaam uniek is. Daarom passen we elke bindweefselmassagesessie aan op wat er dat moment voor jou nodig is zodat het effect zo groots mogelijk is. Uiteraard overleggen we met jou.
  3. Effectieve Resultaten:

Bindweefselmassage is dé massage om de bloedcirculatie te verbeteren en verklevingen op te lossen. Zo kunnen afvalstoffen afgevoerd worden te voeren en verbetert de elasticiteit van jouw huid. Onze bekwame therapeuten maken gebruik van gespecialiseerde technieken om de collageenproductie te stimuleren, waardoor je huid gaat stralen en jij die jeugdige glow (terug) krijgt.

  1. Stressverlichting: bindweefselmassages hebben niet alleen een esthetisch effect. Onze bindweefselmassagesessies kunnen jou ook helpen om van stress af te komen. ‘Your issues are in the tissues’ zeggen wij. Maar na deze pittige massage niet meer J. Hallo vernieuwde verjongde uitstraling.
  2. Bindweefselmassage bevordert het Algeheel Welzijn: Bindweefselmassage heeft niet alleen fysieke voordelen, maar heeft ook een diepgaand effect op je algehele welzijn. Door de diepere lagen van het bindweefsel aan te pakken, kan je houding verbeteren, chronische pijn kan verminderen en activeer je het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam.

Bindweefselmassage is een serie van (zeer) stevige massagetechnieken, waaronder cupping,  met als doel bloedcirculatie te verbeteren, verklevingen weg te halen en de collageen productie te stimuleren. Zo wordt niet alleen je huid mooier, maar je lichaam voert ook afvalstoffen af en daarmee maak je ruimte maar voor alle goede stoffen die jouw lichaam zo hard nodig heeft. Hierdoor voel je je niet alleen goed, maar zie je ook nog eens fantastisch uit!.

Laten we er geen doekjes om winden. Bindweefselmassage kan als een beetje pijnlijk worden ervaren.

Met name de eerste sessie(s)

Ben je al wat een paar keer geweest? Dan is je lichaam al veel soepeler en is het veel minder pijnlijk. Maar niemand is hetzelfde. Sommige mensen boeit het echt helemaal niks qua pijn. Wij zullen in ieder geval aons best doen om het voor jou zo comfortabel mogelijk te houden. Wij passen onze massage aan, aan wat jij op dat moment aankan. Wij geloven niet dat het goed is wanneer iemand die met wijd open gesperde ogen ligt te bidden tot de massage voorbij is en bouwen het dus liever op.  

Een goede massage is het resultaat van goede wisselwerking tussen de behandeling door de therapeut en de reactie van jouw lichaam. Daarom is communiceren zo belangrijk

Dat hangt van jouw lichaam af en natuurlijk jouw doel

Boek je een massage, dan voel je je daarna absoluut beter, want je energiestroom, lymfe en bloedstroom worden flink aangezet. Dit zorgt voor een fikse dosis extra energie die vrijkomt. Je voelt je licht als een veertje

Is je doel esthetisch? Soms zie je na 2 sessies al resultaat, soms pas na 6. Wat je wel in je achterhoofd moet houden: het effect van bindweefselmassage is tijdelijk. Doe je niks meer, verdwijnt het effect. Ons advies: doe een of twee kuren achter elkaar en boek dan eens per twee a drie weken een onderhoudsmassage.

Masseur Serena: Ik laat je graag voelen hoe in jouw lichaam alles met elkaar verbonden is. Als je van de tafel stapt, hoop ik dat je je lichter voelt

Serena, Massagetherapeut Weesp

"Ik laat je graag voelen hoe in jouw lichaam alles met elkaar verbonden is. Als je van de tafel stapt, hoop ik dat je je lichter voelt"

Over onze massage studio in Weesp

Bindweefselmassage in Weesp boeken?

Een bindweefselmassage n Weesp boek je eenvoudig online. Nadat je een keuze voor een behandeling hebt gemaakt kun je in het volgende scherm eventueel voor een masseur kiezen. Daarna kies je seen datum en een tijd. Heb je specifieke behoeften of vragen? Gebruik dan ons contactformulier.

Behandelruimtes

Wij hebben 2 ruimtes en hier werken inmiddels 5 superfijne professionele massage therapeuten

Omdat wij ons ook focussen op zwangerschapsmassages, hebben al onze tafels uitsparingen voor al die mooie buiken en kun je dus altijd lekker op je buik liggen.

Wij zijn 7 dagen per week open

Arigato Weesp massage behandelruimte straatzijde
Arigato Weesp massage behandelkamer vechtzijde

Onze stijl

Onze studio is zorgvuldig ingericht in Japandi stijl. Je vind bij ons leuke Deense vintage meubels gecombineerd met natuurlijk materialen, in een sobere Japanse stijl.

Welke producten gebruiken wij bij onze massages

We werken uitsluitend met natuurlijke producten, zonder hidden nasties. De fijne massage olie van Jacob Hooy. de zwangerschapsolieen van Motherly Love en de organic olie van Fushi

Onze studios ruiken altijd heerlijk naar de mooie handgemaakte roomsprays van Liza Witte.

Liza Witte Timber body oil 100ml
Liza Witte Timber body oil 100ml
Liza Witte Kabana room fragance 100ml
Liza Witte Kabana room fragance
Ruhaku moist charge cream
Ruhaku moist charge cream

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer:

Arigato ligt 2 minuten lopen van het station af. Wij zijn dus zeer goed bereikbaar met bus en trein. Ook vanuit Amsterdam doet de trein er 15 minuten over.

En voor iedereen die geen zin heeft om het drukke centrum van Amsterdam in te rijden natuurlijk.

Parkeren kan hier op 2 minuten lopen vandaan, voor 1.20 per uur

En vanaf centraal Weesp, loop je in 2 minuten naar de Studio

Met de auto: (route)

Ook met de auto zijn wij goed bereikbaar. Neem op de A1 afslag afslag Muiden/Weesp. Houd richting Weesp aan.. Neem de rotonde 3/4 onder het spoor door. Onder te

Vanaf de A9 Gaasperplas af, dus ook met auto ben je er zo.

Speciaal voor iedereen die geen zin heeft om het drukke centrum van Amsterdam in te rijden natuurlijk.

Parkeren kan hier op 2 minuten lopen vandaan, voor 1.20 per uur

Openingstijden:

Maandag
09:00 - 20:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 19:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
10:00 - 15.00

Arigato Massage Company Weesp

Stationsweg 4
1382 AB Weesp

E-mail: info@arigato.nl

Stuur ons een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.