Sportmassage Weesp van Arigato

Sportmassage
Weesp

Sportmassage Reviews

Arigato - Massage Company Weesp
4.9
Gebaseerd op 97 beoordelingen
Andreas D.
15:26 05 Dec 22
'Heerlijke deep tissue massage van Serena gekregen. Lange tijd geleden dat ik me zo ontspannen heb gevoeld. Volgende keer 80 minuten :)'
Alessandro S.
10:43 14 Nov 22
I had an appointment last Friday and I was really pleased by the professionalism and the extensive experience provided by the masseuse. The deep tissue massage I had, was extremely beneficial and I do really recommend Arigato to everybody.
Meanwhile Toys A.
17:59 19 Jul 22
Weer helemaal ontspannen na een goede sport massage. Mooie, nette ruimte en alles goed geregeld. Aanrader. Groeten, C
Triple B - P.
13:13 28 Mar 21
Ik ben bij het sporten door mijn rug gegaan en heb daarom een massage geboekt in Weesp, in de hoop dat dit verlichting zou geven. Die hoop is meer dan uitgekomen. Indra keek goed naar wat mijn lijf nodig had, en op welke plekken. Op sommige plekken ontspannend en op andere plekken steviger. Heeft 100% bijgedragen aan het herstel. Ik kom zeker terug!
js_loader

Wat is een sportmassage?

Een sportmassage is een krachtige massage waarbij de masseur met verschillende technieken het lichaam en de spieren masseert zodat deze zich weer kunnen ontspannen en herstellen.
De sportmassage bij Arigato Weesp bevordert de  bloedsomloop waardoor afvalstoffen, pijn en vocht sneller kunnen worden afgevoerd.

Waarom een sportmassage?

Sport je vaak en heb je last van vastzittende of vermoeide spieren?
Ben je vaak gestrest? Heb je lichamelijke klachten zoals een stijve nek, pijn in je rug? Dan is een sportmassage zeker wat voor jou.

Met een sportmassage kun je blessures voorkomen

Door het regelmatig nemen van een sportmassage herstellen jouw spieren zich veel sneller en zullen deze ook soepeler aanvoelen. Op deze manier voorkom je en herstel je sneller van blessures zodat jij vaker kunt sporten.

Is een sportmassage alleen voor sporters?

Nee een sportmassage is voor iedereen goed die van een stevige massage houd.

Sportmassage en Stress

Ook als je last van stress hebt voel je dat vaak in je nek en in je rug. Het hele bovenlichaam kan dan verkrampen en vast komen te zitten

De masseur snapt dit als geen ander en zal al zijn technieken en skills gebruiken om jouw spieren weer los te maken.

Sportmassage en ontspanning

Een goede sportmassage is niet alleen een krachtige massage. Ook wordt er aandacht besteed aan ontspanning. Na deze massage voelen de meeste mensen zich als herboren 🙂

Sportmassage F.AQ.

Jazeker, sportmassage  is er voor iedereen. Zeker ook als je veel zit  of gewoon van een wat stevigere massage houdt.  We werken steviger en op dieper liggende weefsels (spieren en bindweefsel) waardoor we eventuele klachten kunnen verhelpen en voorkomen. Een sportmassage zorgt voor een goede doorbloeding en daarmee blijf je soepel in verhoog je je weerstand.

Wij zien sportmassage niet als vervanging van fysiotherapie. Maar, soms is de oplossing bij klachten, het grondig los masseren van het aangedane gebied.

Het verschil hier dat een sportmassage langer duurt dan een sessie bij de fysiotherapeut. Loop je met pijnklachten die weggemasseerd kunnen worden? Overweeg dan (ook regelmatig) sportmassage

Over onze massage studio in Weesp

Beste Sportmassage in Weesp

Voor de beste sportmassage in Weesp kom je natuurlijk naar Arigato. Hier vind je een top team van masseurs die niets liever doen, dan jou de allerbeste sportmassage te geven. En dat streven is al een paar keer beloond met onze vermelding boven aan De Parool top 10.

Sportmassage in Weesp boeken?

Een sportmassage in Weesp  boek je eenvoudig online. Nadat je een keuze voor een behandeling hebt gemaakt kun je in het volgende scherm eventueel voor een masseur kiezen. Daarna kies je seen datum en een tijd. Heb je specifieke behoeften of vragen? Gebruik dan ons contactformulier.

Behandelruimtes

Wij hebben 2 ruimtes en hier werken inmiddels 5 superfijne professionele massage therapeuten

Omdat wij ons ook focussen op zwangerschapsmassages, hebben al onze tafels uitsparingen voor al die mooie buiken en kun je dus altijd lekker op je buik liggen.

Wij zijn 7 dagen per week open

Arigato Weesp massage behandelruimte straatzijde
Arigato Weesp massage behandelkamer vechtzijde

Onze stijl

Onze studio is zorgvuldig ingericht in Japandi stijl. Je vind bij ons leuke Deense vintage meubels gecombineerd met natuurlijk materialen, in een sobere Japanse stijl.

Welke producten gebruiken wij bij onze massages

We werken uitsluitend met natuurlijke producten, zonder hidden nasties. De fijne massage olie van Jacob Hooy. de zwangerschapsolieen van Motherly Love en de organic olie van Fushi

Onze studios ruiken altijd heerlijk naar de mooie handgemaakte roomsprays van Liza Witte.

Liza Witte Timber body oil 100ml
Liza Witte Timber body oil 100ml
Liza Witte Kabana room fragance 100ml
Liza Witte Kabana room fragance
Ruhaku moist charge cream
Ruhaku moist charge cream

Openingstijden Arigato Massage Company Weesp

Maandag
10:00 - 21:00
Dinsdag
11:00 - 20:00
Woensdag
09:30 - 20:00
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 19:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
10:00 - 19.00

Arigato Massage Company Weesp

Stationsweg 4
1382 AB Weesp

E-mail: info@arigato.nl

Stuur ons een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.