Shiatsu Massage
Amsterdam

Wat is shiatsu massage?

Shiatsu is Japanse drukpunt massage. Ook wel acupressuur genoemd. Deze massage is gebaseerd op de Traditonele Chinese Geneeskunde en de Westerse fysiologie.

Het doel van shiatsu is om de energiebalans in het lichaam te herstellen door druk uit te oefenen op specifieke punten op het lichaam, bekend als acupressuurpunten.

Deze behandeling ook wel needleless acupuncture genoemd, oftewel: acupunctuur zonder naalden.

Tijdens een Shiatsu massage wordt gebruik gemaakt van specifieke drukpunten maar ook stretches en knedingen.

Shiatsu wordt gegeven door de kleding heen

Shiatsu is holistisch

De aanpak van Shiatsu bij Arigato Amsterdam is holistisch. Dat wil zeggen dat er naar het hele lichaam gekeken wordt. Maar hoewel we met Shiatsu werken met energie, zijn we beslist niet zweverig. Knopen maken we tijdens de behandeling gewoon los.

Kijk ook eens bij onze voetrefexmassage. Deze massage werkt net als Shiatsu met drukpunten, maar richt zicht uitsluitend op de voeten.

Is shiatsu iets voor mij?

  • Shiatsu helpt om beter met stress om te gaan
  • Ook kun je Shiatsu inzetten wanneer je slecht slaapt
  • Heb je last van pijn of vage klachten die maar niet over gaan?
  • Ben je moe of snel geïrriteerd?
  • Of .. niet onbelangrijk ???? ga je gewoon hartstikke goed en wil je gewoon goed voor jezelf zorgen?

Shiatsu helpt je beter slapen

Slaap je slecht? Slapen is vaak een probleem geworden omdat we gewend zijn om altijd maar aan te staan. Maar je kunt niet altijd in de aktie modus staan zonder goed te rusten. Met shiatsu bouw je aan je vermogen om te ontspannen, zodat je uiteindelijk beter slaapt.

Shiatsu massage bij spanning en pijn

Vage klachten en pijntjes zijn de manier van jouw lichaam om ergens aandacht voor te vragen. Tijdens een shiatsu massage sporen wij deze pijnpunten en blokkades op, om zo jouw lichaam uit te nodigen om deze los te laten.

Shiatsu helpt je omgaan met stress

Wij hebben stress, dat is nou eenmaal hoe wij leven. En dat is op zich niet zo erg. Zo lang je stress compenseert met ontspanning. Net zo veel uit als aan. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Wanneer je altijd onder stress staat,  kan stress  je ziek maken.

Shiatsu leert jou beter te voelen wanneer het genoeg is. Zodat jij je grenzen kunt aangeven en los kunt laten wat niet meer voor je werkt.

Shiatsu massage geeft je een reset

Shiatsu geeft jou een reset. Alsof je aan de oplader ligt. Je krijgt de energie terug om prioriteiten te stellen en te kiezen voor jezelf.

Weet je hoe vaak wij iemand hebben zien opstaan na een behandeling met de woorden: "Zo, ik weet nu wat ik moet doen!"

Shiatsu is laagdrempelig en helemaal op maat

Onze massages zijn altijd helemaal aangepast aan jouw specifieke wensen en/of klachten. Wij bespreken van tevoren altijd even wat jij wilt en verwacht van de behandeling. Shiatsu werkt op energie, maar wij zijn beslist niet zweverig. Dus zit je vast? Maken wij je gewoon los.

Shiatsu is misschien wel de meest laagdrempelige massage van allemaal. Want je kunt gewoon je kleren aanhouden. Lekker in je joggie naar de massage en in je joggie de deur weer uit, best een fijn idee toch?

Shiatsu massage: Net zoals acupunctuur, maar dan zonder naalden

Shiatsu is een heerlijke massage waarbij wij acupressuur, stretching en rocking technieken gebruiken. Precies de juiste druk op de juiste plek.

Beste Shiatu massage van Amsterdam Arigaot

Beste shiatsu massage Amsterdam

Voor de beste shiatsu massage in Amsterdam kom je natuurlijk naar Arigato. Wij nemen onze shiatsu massages heel serieus. Al onze masseurs zijn goed opgeleid, bekwaam en zeer ervaren.

Ook staan wij bovenaan de Parool lijst van beste masseur in Amsterdam.

Benieuwd wat anderen van onze shiatsu massages vinden?

Lees dan ook onze Shiatsu masssage reviews onderaan deze pagina .

Shiatsu massage Amsterdam boeken?

Een shiatsu massage boek je eenvoudig online. Nadat je een keuze voor een behandeling hebt gemaakt, kun je in het volgende scherm eventueel voor een masseur kiezen. Daarna kies je een datum en een tijd. Heb je specifieke behoeften of vragen? Gebruik dan ons contactformulier.

Shiatsu massage Amsterdam-Centrum

Ook als je een shiatsu massage in Amsterdam-Centrum zoekt zit je goed bij Arigato.

Arigato ligt in het Centrum, aan de West kant van de stad, en op de rand van de Jordaan, schuin tegenover het Marnixbad.

Arigato ligt dus centraal gelegen en  is vanuit Amsterdam-Centrum goed te bereiken.

Shiatsu Amsterdam-West

Zoek je een shiatsu massage in Amsterdam-West? Dan ben je van harte welkom in onze studio in de Marnixstraat. De Marnixstraat ligt aan de oostzijde van Amsterdam-West en op de grens van de Jordaan en is vanuit west makkelijk te bereiken.

Over onze studio in Amsterdam

Behandelruimtes

In Amsterdam hebben 3 aparte behandelruimtes. Omdat wij focussen op zwangerschapsmassages, hebben al onze tafels uitsparingen voor al die mooie buiken en kun je dus altijd lekker op je buik liggen. Ook als je een duo zwangerschapsmassage boekt.

Onze stijl

Onze studio is zorgvuldig ingericht in Japandi stijl. Je vindt bij ons leuke Deense vintage meubels gecombineerd met natuurlijk materialen, in een sobere Japanse stijl.

Welke producten gebruiken wij bij onze massages

We werken uitsluitend met natuurlijke producten, zonder hidden nasties. De fijne massage olie van Jacob Hooy. de zwangerschapsolieen van Motherly Love en de organic olie van Fushi

Onze studios ruiken altijd heerlijk naar de mooie handgemaakte roomsprays van Liza Witte.

Things to do

Arigato ligt in het Centrum, aan de West kant van de stad op de rand van de Jordaan. Genoeg te doen dus.

De leuke Westerstraat is letterlijk om de hoek, leuk voor een kopje koffie in de zon bij uber Amsterdams café Het Monumentje.

Of je loopt door naar de Noordermarkt voor de lekkerste appeltaart van Amsterdam, bij Winkel 43. Kom je op maandag? Dan is de traditionele lapjesmarkt ook een bezoekje waard

Wil je extra goed voor jezelf zorgen dan combineer je je massage met een bezoekje aan het Marnixbad. Even gewichtloos lekker bewegen, is goed voor je!

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer:

Wij zijn bereikbaar met het openbaar vervoer;  tram 3 stopt op het Frederik Hendrikplantsoen. Vanaf centraal station rijdt bus 18 je naar ditzelfde plantsoen. Vanaf hier is het 2 minuten lopen naar de studio.

Met de auto: (route)

Kom je met de auto? Hou er dan rekening mee dat het op maandag en zaterdag wat lastiger parkeren is in verband met de markt. In de Marnixstraat is meestal wel plek, of in de Westerstraat (behalve op maandag dus). Parkeren is, volgens Amsterdams gebruik, helaas wel flink betaald (7,50 / uur)

Shiatsu massage reviews - ervaringen Amsterdam

Raquel M.
1692702707
Very nice! It was my first time doing a shiatsu massage and it was really great!
Wouter G.
1688151144
My first shiatsu massage and it was a great experience here! Extremely relaxing for body&soul. Very friendly staff. 10/10 would come again.
Irene L.
1682230987
Prima shiatsu massage
Fran G.
1675351056
Mijn verjaardag cadeaubon vandaag ingewisseld voor een heerlijke shiatsu massage van Vanessa. Zeer ontspannende ervaring op een heerlijk verwarmde tafel. Aanrader
Kasia
1668964924
It was my first Shiatsu experience and definitely not the last one. Highly relaxing and restorative.
Brenda T.
1667733905
De shiatsumassage van Monica is fantastisch! Ik heb zolang als ik weet last van mijn onderrug. Ook al een paar keer plat gelegen met heftige spit. Sinds ik om de 4 weken wordt gemasseerd door Monica is mijn rugpijn vrijwel weg. Ik was na de eerste keer bijzonder verrast dat ik geen pijn meer had! Daarnaast is een klein uurtje totale ontspanning natuurlijk heerlijk. Ik raad het iedereen aan!
js_loader

Arigato Massage Company Amsterdam

Marnixstraat 213 D
1015 VS  AMSTERDAM

Stuur ons een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.