Deep tissue massage in Amsteredam en Weesp

Deep tissue massage

Deep tissue massage bij Arigato

Wat is een deep tissue massage?

Een deep tissue massage is een massage van het dieper gelegen weefsel. Het richt zich dus niet alleen op de spieren aan de oppervlakte , maar ook en vooral op het dieper gelegen bindweefsel rondom die spieren. Het is een behandeling waar bij veel druk wordt uitgeoefend op pijnlijke of problematische plekken. Hierbij kan je denken aan knopen en blokkades in nek en rug. De masseur kan hierbij zijn ellebogen of knokkels  gebruiken om lokaal veel druk uit te oefenen.

Deep tissue massage bij Arigato Amsterdam

Wanneer een deep tissue massage?

When your body forces you to stop, it s just telling you: hey buddy, you've gone too far

  • Zitten jouw schouders aan je oren vast?
  • Sport je veel?
  • Heb je wel eens hoofdpijn of een pijnlijke nek?
  • Zit je eigenlijk veel te veel op je telefoon?
  • Zit je sowieso de hele dag?

Is jouw antwoord op deze vragen meer dan 3 x ‘JA’?

Dan is een Deep Tissue massage dé behandeling voor jou.

Wat zijn de voordelen van een deep tissue massage?

Bij een deep tissue massage maken wij knopen los en zorgen dat je bindweefsel soepel is, wordt of blijft. Dit maakt jou niet alleen flexibeler, maar het boost ook nog eens je weerstand. Dus maximaal effect in minder dan een uur.

Hoe werkt een deep tissue massage dan precies?

Deze massage werkt als volgt. Wanneer je te lang in een zelfde houding zit, of je hebt last van een blessure die maar niet weggaat, dan vormt het bindweefsel zich om deze verkeerde houding of beweging heen. Langzaam maar zeker kan dit steeds meer vast gaan zitten. Dit bindweefsel vormt een harde laag en kan knopen veroorzaken.

Is een deep tissue massage pijnlijk?

Het bovenstaande verhaal is ook precies de reden dat deze behandeling pijnlijk kan zijn, of napijn kan veroorzaken. Je lichaam is weer in de optimale houding maar mist de verkeerde steun van het bindweefsel, waardoor het zelf weer aan het werk moet.

Tijd maken voor een massage is een keuze..

Daarom is het belangrijk dat je regelmatig een deep tissue massage boekt. Juist wanneer je geen klachten hebt, is een Deep Tissue behandeling preventief Check onze online agenda, misschien kun je deze week zelfs nog wel terecht? Wij adviseren je om minimaal 1 x per maand te boeken.