Kindermassage
Weesp

Kindermassage bij Arigato

Steeds vaker krijgen we de vraag: geven jullie ook ook kindermassages?
En ons antwoord daarop is natuurlijk een hele duidelijke; Jazeker, heel graag zelfs! Kinderen vanaf 5 jaar zijn onze studio in Weesp meer dan welkom voor een kindermassage.

Waarom een massage voor kinderen?

Wij zijn ervan overtuigd, dat ook kinderen heel veel baat hebben bij het ontspannende en tegelijk verkwikkende effect van een goede massage. En wat het voor ons extra leuk maakt, kinderen reageren altijd heel snel en eerlijk op een massage.

Kies bij Arigato uit de klassieke Westerse massage, (met olie) of voor kinder Shiatsu (door de kleding
heen).

Kindermassage bij Arigato Weesp

Wat zijn de voordelen van kindermassage?

Wij geven je per massage de voordelen:

Reguliere massage met olie:

  • Fysiek comfort. Ook kinderen leiden hele actieve levens en ook hun lichamen verdienen op zijn tijd wat liefdevolle aandacht. Een massage met olie, verlicht spierspanning en bevordert flexibiliteit, zodat ze hun avonturen kunnen bijbenen.
  • Stress verlichting. Zelfs jonge(re) geesten kunnen stress ervaren. Een rustgevende massage kalmeert en geeft ruimte voor al dat huiswerk, hockey, die playdates en de vioolles.
  • Betere slaap. Regelmatig een massage boeken voor jouw kind, helpt ontspannen en zorgt daarmee voor betere slaap. Bye bye bedtijdstrijd.
  • Versterkte immuniteit. Een massage stimuleert onder andere het lymfestelsel. Hiervan is aangetoond dat het immuniteit optimaliseert. Hierdoor blijft jouw kleine gezond en klaar om te wereld te veroveren!

Kinder Shiatsu, door de kleding heen:

  • Balans en Energie. Shiatsu is een Japanse techniek die het natuurlijke evenwicht helpt herstellen en daarmee zorgt voor een betere energie flow. Zodat ook kinderen bruisen van energie, maar wel met beide voetjes op de grond.
  • Emotioneel welzijn. Shiatsu versterkt emotionele kracht en vermindert angst en prikkelbaarheid. Op deze manier raken ook kinderen meer in contact met hun gevoelens. Dit bevordert emotionele intelligentie.
  • Gezonde spijsvertering. Zachte druk op specifieke punten zorgt ervoor dat jouw kind zich licht en levendig voelt.
  • Focus en Concentratie. Kindershiatsu helpt de energiestroom te optimaliseren en verhoogt daarmee de mentale alertheid. Dit kan helpen bij een betere aandacht bij de lessen en het najagen van ál die mooie dromen.

Jouw kind is bij ons in goede handen

Onze masseurs begrijpen de behoeften van al die jonge lichamen en geesten.

We creëren een veilige en kindvriendelijke omgeving, waar jouw kind kan opladen, ontspannen en groeien. En natuurlijk mag jij er tijdens de massage bij zijn. Alleen maar mooi als je daar misschien wat technieken oppikt om thuis te gebruiken?

Maak vandaag nog een afspraak voor een kindermassage.

Het is niet alleen een super lief en positief signaal naar jouw kind. 

Maar je leert jouw kind al vroeg, om goed voor zichzelf te zorgen. Omdat hij of zij dit helemaal waard is / zijn!

Over onze massage studio in Weesp

Kindermassage in Weesp boeken?

Een massage voor jouw kindje boek je eenvoudig online. Nadat je een keuze voor een behandeling hebt gemaakt kun je in het volgende scherm eventueel voor een masseur kiezen. Daarna kies je seen datum en een tijd. Heb je specifieke behoeften of vragen? Gebruik dan ons contactformulier.

Behandelruimtes

Wij hebben 2 fijne afgesloten ruimtes. Wil je wachten tijdens de massage, hebben we een mooie leestafel. Bij mooi weer kun je in het zonnetje wachten op een bankje aan de Vecht, op op het leuke terras van cafe het Helletje. Maar je mag natuurlijk ook mee in de kamer.

Arigato Weesp massage behandelruimte straatzijde
Arigato Weesp massage behandelkamer vechtzijde

Onze stijl

Onze studio is zorgvuldig ingericht in Japandi stijl. Je vind bij ons leuke Deense vintage meubels gecombineerd met natuurlijk materialen, in een sobere Japanse stijl.

Welke producten gebruiken wij bij onze massages

We werken uitsluitend met natuurlijke producten, zonder hidden nasties. Kindershiatsu is door de kleding heen.

Om het extra leuk en ontspannend te maken, kunnen wij een prettige gezichtsmassage geven met de Arigato Facial Roller of met een guasha steentje.

Onze studios ruiken altijd heerlijk naar de mooie handgemaakte roomsprays van Liza Witte.

Things to do

Tips voor na je massage? Haal een ijsje bij Nelis (dit is echt by far de beste ijssalon in de wijde omtrek, Amsterdam incluis) Of maak een wandeling door de prachtige oude binnenstad, langs de Vecht en trakteer jezelf op een supergezonde overheerlijke lunch in de theetuin bij Bar Blauw. Wil je in Japanse sferen blijven? Ga dan even mooie Japanse kunst bekijken bij Asiatiek.nl in de Slijkstraat

Of ga gewoon even op het bankje naast de studio zitten en staar naar de Vecht, meer ontspannen dan dat wordt het niet. Dat weten wij zeker.

Bereikbaarheid

Inmiddels weten niet alleen (nieuwe) Weespers ons te vinden maar we zijn ook makkelijk te bereiken voor Muiden, Muiderberg, Ijburg, Amsterdam ZO, diemen, Nederhorst, s Gravenland en Bussum

Openbaar vervoer:

Vanaf station Weesp loop je in 2 minuten naar onze Studio. De trein vanuit Amsterdam doet er 15 minuten over.

Met de auto: (route)

Ook met de auto zijn wij goed bereikbaar. Neem op de A1 afslag afslag Muiden/Weesp. Houd richting Weesp aan.. Neem de rotonde 3/4 onder het spoor door. Onder te

Vanaf de A9 Gaasperplas af, dus ook met auto ben je er zo.

Speciaal voor iedereen die geen zin heeft om het drukke centrum van Amsterdam in te rijden natuurlijk.

Parkeren kan hier op 2 minuten lopen vandaan, voor 1.20 per uur.

Openingstijden Arigato Weesp

Maandag
09:00 - 20:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 19:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
10:00 - 15.00

Arigato Massage Company Weesp

Stationsweg 4
1382 AB Weesp

E-mail: info@arigato.nl

Stuur ons een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.