Voetreflexmassage Amsterdam

Voetreflexmassage
Amsterdam

De voetreflexmassage bij Arigato Amsterdam

Waarom een voetreflexmassage? Je voeten zijn letterlijk je basis. Het zijn je trouwe onderdanen en ze dragen jou de hele dag. Dus een voetmassage is sowieso geen overbodige luxe. Maar wist je dat volgens de Oosterse geneeskunde, je voeten je hele lichaam weerspiegelen? Bijvoorbeeld je grote teen is je hoofd en je middenvoetsbeentjes staan voor je ribben.

Beste voetreflexmassage

Begin je een massage met een voetmassage, dan heb je eigenlijk het hele lichaam al onderzocht of in ieder geval aangeraakt.

Bij Arigato Amsterdam kun je kiezen tussen

  • een voetreflexmassage gecombineerd met ontspanningsmassage, hierbij beginnen we met een uitgebreide voetmassage en combineren dit met diverse ontspannende massage technieken. We masseren bijvoorbeeld je kuiten en je handen, of je nek en schouders. Altijd in overleg met jou.
  • Of alleen voetreflexologie massage; de versie van 35 minuten.

Werken aan je hele lichaam door een voetmassage; in steden als Londen en New York is het heel normaal wekelijks een drukpunt massage aan de voeten te boeken. Hier wordt deze massage steeds populairder, omdat de impact zo duidelijk is.

NB: Kijk ook een bij  Shiatsu Massage

Dit is ook een drukpunt massage die zich uitsluitend richt op de drukpunten in de voeten.

Voetreflexmassage drukpunten

Ja maar ik kan niet tegen kietelen

De voetreflexmassage kietelt niet, omdat we drukpunten behandelen. Het is acupressuur op je voeten. Kom het gewoon proberen, voor je het weet ben je hooked.

May your feet take you where your heart wants to go

Arigato Massage Company Amsterdam

Marnixstraat 213 D
1015 VS  AMSTERDAM

Stuur ons een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.