Shiatsu Massage Weesp

Shiatsu Massage
Weesp

Reviews Shiatsu Massage Weesp

Hannah W. ★★★★★ Indra was clear and skilled in her shiatsu explanation and massage. I felt very trusting and cared for with her!Len B. ★★★★★ Duidelijke site, fijne ontvangst en heerlijk rustige ambiance. Goedadvies en ik liet het helemaal Over aan Fleur. Hele fijne behandeling (deels shiatsu en deels massage) en ik was daarna helemaal relaxed. Graagnog een keer!js_loader

Wat is Shiatsu eigenlijk?

Shiatsu is een traditionele Japanse massagetherapie en bestaat voornamelijk uit drukpuntmassage en strekkingen.  Deze massage brengt jouw energie weer in balans en bevordert het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam.

Waarom is een Shiatsu massage zo goed voor mij?

Regelmatig een Shiatsu behandeling boeken heeft heel voordelen. Wij zetten de belangrijkste even op een rijtje.

 • helpt jou om beter met stress om te gaan
 • laat jouw energie weer stromen
 • verbetert jouw slaap
 • stimuleert de bloedsomloop & lymfestroom
 • zorgt dat jij je (weer) goed voelt

Hoe helpt een drukpuntmassage mij als ik slecht slaap of last heb van spanning en pijn?

Shiatsu helpt je beter slapen

Slaap je slecht? Slapen is vaak een probleem geworden omdat we gewend zijn om altijd maar aan te staan. Maar je kunt niet altijd in de aktie modus staan zonder goed te rusten. Met shiatsu bouw je aan je vermogen om te ontspannen, zodat je uiteindelijk beter slaapt.

Shiatsu bij spanning en pijn

Stress en pijn zijn manieren van het lichaam om jou te vertellen dat er iets niet goed is. Het lichaam vraagt jou op deze manier om aandacht. Tijdens een Shiatsu massage zoeken wij deze pijnpunten en blokkades op. Door middel van zachte massage technieken nodigen wij jou uit om deze los te laten.

Door regelmatig deze behandeling te nemen, ga je spanning los laten. Je bloed en energie gaat weer stromen, zodat jouw mentale en fysieke evenwicht kan herstellen.

Shiatsu helpt je omgaan met stress

Wij hebben stress, dat is nou eenmaal hoe wij leven. En dat is op zich niet zo erg. Zo lang je stress compenseert met ontspanning. Net zo veel uit als aan. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Wanneer je altijd onder stress staat,  kan stress  je ziek maken.

Shiatsu leert jou beter te voelen wanneer het genoeg is. Zodat jij je grenzen kunt aangeven en los kunt laten wat niet meer voor je werkt.

Shiatsu massage geeft je een reset

Shiatsu geeft jou een reset. Alsof je aan de oplader ligt. Je krijgt de energie terug om prioriteiten te stellen en te kiezen voor jezelf.

Weet je hoe vaak wij iemand hebben zien opstaan na een behandeling met de woorden: "Zo ik weet nu wat ik moet doen!"

Shiatsu is laagdrempelig en helemaal op maat

Onze drukpuntmassage's in Weesp zijn altijd helemaal aangepast aan jouw specifieke wensen en/of klachten. Wij bespreken van te voren altijd even wat jij wil en verwacht van de behandeling. Shiatsu therapie werkt op energie, maar wij zijn beslist niet zweverig. Dus zit je vast? Maken wij je gewoon los.

Shiatsu massage: Net zoals acupunctuur, maar dan zonder naalden, toch?

Shiatsu is misschien wel de meest laagdrempelige massage van allemaal. Want je kunt gewoon je kleren aanhouden. Lekker in je joggie naar de massage en in je joggie de deur weer uit, fijn idee toch?

Een drukpuntmassage is een heerlijke behandelinng waarbij wij acupressuur, stretching en rocking technieken gebruiken. Precies de juiste druk op de juiste plek.

Masseur Serena: Ik laat je graag voelen hoe in jouw lichaam alles met elkaar verbonden is. Als je van de tafel stapt, hoop ik dat je je lichter voelt

Serena, Massagetherapeut Weesp

"Ik laat je graag voelen hoe in jouw lichaam alles met elkaar verbonden is. Als je van de tafel stapt, hoop ik dat je je lichter voelt"

Shiatsu F.AQ.

Ja, een shiatsu massage kan positieve effect hebben op jouw gezondheid. Het helpt om fysieke en mentale blokkades op te sporen en te verminderen. Bovendien kunnen er ook veel positieve psychologische effecten optreden door shiatsu massage, zoals het verijden van stress en angst, en het bevorderen van een betere emotionele balans.

 • Shiatsu kalmeert het autonome zenuwstelsel en brengt meer balans in de energiesystemen.
 • Shiatsu kan stress helpen verminderen.
 • Kan bijdragen aan het verminderen van angst en depressie
 • Verhoogt de bloedsirculatie
 • Verbetert de slaapkwaliteit
 • Voorkomt spierspanning en pijn en kan helpen bij uitputting.

Over onze massage studio in Weesp

Shiatsu in Weesp

Voor een Shiatsu massage in Weesp kom je natuurlijk naar Arigato. Hier vind je een top team van masseurs die niets liever doen, dan jou de allerbeste shiatsu massage te geven. En dat streven is al een paar keer beloond met onze vermelding boven aan De Parool top 10.

Shiatsu massage in Weesp boeken?

Een Shiatsu massage in weesp boek je eenvoudig online. Nadat je een keuze voor een behandeling hebt gemaakt kun je in het volgende scherm eventueel voor een masseur kiezen. Daarna kies je seen datum en een tijd. Heb je specifieke behoeften of vragen? Gebruik dan ons contactformulier.

Behandelruimtes

Wij hebben 2 ruimtes en hier werken inmiddels 5 superfijne professionele massage therapeuten

Omdat wij ons ook focussen op zwangerschapsmassages, hebben al onze tafels uitsparingen voor al die mooie buiken en kun je dus altijd lekker op je buik liggen.

Wij zijn 7 dagen per week open

Arigato Weesp massage behandelruimte straatzijde
Arigato Weesp massage behandelkamer vechtzijde

Onze stijl

Onze studio is zorgvuldig ingericht in Japandi stijl. Je vind bij ons leuke Deense vintage meubels gecombineerd met natuurlijk materialen, in een sobere Japanse stijl.

Welke producten gebruiken wij bij onze massages

We werken uitsluitend met natuurlijke producten, zonder hidden nasties. De fijne massage olie van Jacob Hooy. de zwangerschapsolieen van Motherly Love en de organic olie van Fushi

Onze studios ruiken altijd heerlijk naar de mooie handgemaakte roomsprays van Liza Witte.

Liza Witte Timber body oil 100ml
Liza Witte Timber body oil 100ml
Liza Witte Kabana room fragance 100ml
Liza Witte Kabana room fragance
Ruhaku moist charge cream
Ruhaku moist charge cream

Openingstijden Arigato Massage Company Weesp

Maandag
09:00 - 20:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 19:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
10:00 - 15.00

Arigato Massage Company Weesp

Stationsweg 4
1382 AB Weesp

E-mail: info@arigato.nl

Stuur ons een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.