Annousjka Masseur Amsterdam Weesp Arigato Massage Company

Masseur Annoesjka

Masseert in: Amsterdam en Weesp

Masseren vind ik een cadeau om te geven en om te mogen ontvangen. Op de juiste manier aanraken afgestemd op de persoonlijke behoeften is zo belangrijk. Het is voeding voor de ziel. De reden dat ik blij word van mijn werk.

Bij mijn werkzaamheden als therapeut en yoga docent ontdekte ik dat het lichaam eerder laat zien wat er in iemand afspeelt voordat het hoofd het echt begrijpt. Ik ben om die reden meerdere de opleidingen  gaan doen in massage en trauma therapie.

Daarnaast ben ik kraamtijd behandelaar (Annoesjka deed de opleiding bij Gentle Beginnings) omdat ik het belangrijk vind om vrouwen zo ontspannen mogelijk het moederschap in te laten gaan. En Annoesjka als moeder van 4 kids met wie ze graag chillt of op pad gaat, knows a thing or two over het moederschapJ

Waarom wij blij worden van Annoesjka, is haar warme vriendelijke rustige uitstraling en haar eindeloze geduld. Haar intuitieve manier van masseren en haar doordachte aanrakingen.

Wanneer Annoesjka niet masseert, danst ze graag. Het liefst op Zuid Amerikaanse muziek; haar roots liggen net als bij oprichter Indra in het mooie Suriname. Heel hard bewegen maakt dat je zorgen verdwijnen, daarom houdt ze ook zo van Estatic Dance.

Pure rijkdom is voor Annoesjka wanneer ze in balans is en vrijheid ervaart bij alles wat ze doet. Daarom is ze graag op een eiland, als Bali of Corfu. De weelderige natuur en ook prachtige stranden en een rijke onderwater wereld.  En niet te vergeten de aangename temperatuur, daar bloei ik helemaal van op!

Favoriete Arigato producten: de guasha stenen van obsidiaan en de sportmassage olie.

Anouk masseur Amsterdam Arigato Massage Company

Masseur Anouk

Masseert in: Amsterdam

Anouk, ook wel Nouk genoemd. Een blij en open persoon. Wordt gelukkig van haar eerste kopje koffie in de ochtend zon. Guilty pleasure: nooit pindakaas op brood, maar gewoon lepelen uit de pot.

Durft zelf met zekerheid te zeggen dat ze goed is in masseren en in skiën. Is ooit in een helikopter gedropt boven op een berg, om met een ski-instructeur van de berg af te skiën. Daarnaast heeft ze voor een goed doel gebungeejumpt.

Ze houdt van het bos, veel groen en een mooie plek in de natuur. Haar droom is om de wereld een beetje beter te maken.

Ze voelt zich koningin ter rijk dat ze haar geld kan verdienen met haar grote passie: masseren. Het leukste aan Arigato vindt ze dat het voelt als haar thuisbasis en dat ze in samenspraak met haar klanten haar handen mag volgen.

Werk en privé ziet ze als een mix; het proces van zelf beter in je lichaam komen en beter worden als masseur loopt in elkaar over. Je wordt beter als je bewuster in het leven staat.

Artemise Masseur amsterdam Arigato Massage Company

Masseur Artemise

Masseert in: Amsterdam

Artemise, is in aanraking gekomen met massages door haar dansopleiding. Ze is naast massage therapeut choreograaf en professioneel danseres.

In haar vrije tijd leert ze paardrijden en dit vindt ze geweldig; mensen kunnen namelijk veel leren van paarden.

Het begrip lichaam is altijd erg aanwezig geweest in haar leven. Ze vindt het een fijne combinatie om met het lichaam te werken op verschillende levels.

Haar kennis over haar eigen lichaam hielp haar met masseren en het begrijpen van andere mensen hun behoeftes.

Haar dag bij Arigato is compleet als ze na elke massage blije gezichten van haar klanten ziet.

Favoriete Arigato product: guasha tool, handig om haar nek mee te masseren na een lange dag.

Astrid Masseur Weesp bij Arigato Massage Company

Masseur Astrid

Masseert in: Weesp

Astrid, voor haar vrienden As, staat bekend om haar gastvrijheid en rustige warme persoonlijkheid.

Mensen laten ontspannen is haar superpower; tijdens haar liefdevolle massage sessies, of tijdens haar andere passie, het geven van yogalessen. Dat ze deze passies kan combineren, maakt haar een rijk mens.

Haar hogere doel is mensen bewuster maken van hun lichaam, zodat ze meer gaan leven vanuit hun hart in plaats van het hoofd.

De ontspannen en tevreden gezichten van de klanten na de massage, vindt ze het allermooiste aan haar werk. En ze hoopt dit dan ook nog heel lang te mogen doen.

Dus zorgt ze goed voor zichzelf. Ze doet natuurlijk zelf aan Yoga, ze mediteert, traint met gewichten, loopt hard, eet super gezond en neemt op tijd rust.

Tot rust komt ze helemaal tijdens een heerlijke vakantie naar haar favoriete bestemming: Italië.  Hier komt ze graag vanwege het heerlijke klimaat, het fijne eten, de leuke mensen en de mogelijkheid om zo de zee in te duiken.

Astrid is sowieso dol op eten, het liefst met vrienden. En ze heeft een paar guilty pleasures hoor: Roomboterkoekjes en taart, lemon merengue en alles met gemalen amandelen. Tijdens een gezamenlijk etentje zagen we haar dan ook uitgebreid genieten van een merenguetaartje bij Aaltje.

Een van de spannendere dingen die Astrid heeft gedaan is het nemen van een ijsbad. Voor deze warmteliefhebber een flinke overwinning.

Haar favoriete Arigato producten? De skincare lijn van Lois Lee, de producten ruiken heerlijk en zijn een weldaad voor mijn huid. Ook is ze gek op de detox massage olie van Arigato.

Erica Masseur Therapeut Weesp Arigato Massage Company

Masseur Erica

Masseert in: Weesp

Erica, een stabiel, rustig, hardwerkend en krachtig persoon. Krijgt vaak te horen dat mensen zich veilig voelen bij haar. Wordt blij van koken, haar gezin en familie, in de natuur zijn, zwemmen, fietsen en haar twee katten. Is gek op bruinbrood met kaas. Houdt niet van zoetigheid zoals chocola of taart.

Heeft veel gereisd, onder andere twee maanden in Noorwegen geweest om te wandelen en kamperen met haar gezin. Haar volgende lange reis wordt Schotland en Engeland.

Ze werkt sinds 1996 in de zorg. Ze is gaan masseren omdat ze gelooft in dat fysiek contact bij herstel na bijvoorbeeld ziekte helend is om op deze manier het lichaam te stimuleren opzoek naar balans. Ook bij gezonde en klachtenvrije mensen is hervinden van balans en de kracht van aanraken positief en stimulerend.

Bij Arigato heeft iedere collega en cliënt zijn of haar eigen verhaal en persoonlijkheid, en zo is er altijd een match te vinden, want massage is maatwerk en geen dag of massage is hetzelfde.

Erica masseert in Weesp.

Erika Masseur Amsterdam Arigato Massage Company

Masseur Erika

Masseert in: Amsterdam

Erika is een optimist pur sang. Wat er ook gebeurt, ze probeert altijd positief te blijven. Ze vindt dat ook belangrijk in haar werk, want als massage therapeut geef je jouw energie door. Positive vibes only dus als je door Erika wordt gemasseerd.

Ze wordt er gelukkig van als ze na haar behandeling een tevreden glimlach op het gezicht van de klant ziet. Verhuisde van Japan naar Canada en vloog via Hawaï voor haar uitgebreide massage opleiding uiteindelijk in 2021 naar Amsterdam waar ze al snel onderdeel werd van het Arigato-team.

In haar vrij tijd gaat ze graag naar de sauna. Voelt zich rijk als ze van een dagje wellness

voor zichzelf geniet. Blijft fit en in balans door dagelijkse meditatie en een 5 minuten workout voor het slapengaan. Ontdekt graag nieuwe restaurants in de stad. De Koreaanse en Chinese keuken zijn favoriet, maar ze probeert ook graag andere keukens uit.

Japans kookt ze zelf als de beste, dus daarvoor hoeft ze niet uiteten. Is dol op Belgische wafels en reist ervoor naar Antwerpen, maar ook de voorverpakte supermarktvariant is niet veilig in haar buurt.

Het meest spannende wat ze ooit heeft gedaan is duiken in Hawaï. Reist het liefst naar plekken waar ze nog nooit is geweest. Behalve Disneyland Parijs, daar kan ze als echte Disney fan geen genoeg van krijgen.

Kasper Masseur Amsterdam Arigato Massage Studio

Masseur Kasper

Masseert in: Amsterdam

Kasper, ook wel Kas of Kassie genoemd.  Was in het verleden kok in een Franse en Spaanse keuken.

Na zijn studie werd hij masseur. Wordt blij van do in, lekker weer, terrassen, muziek en vrienden om zich heen. Vrienden zijn erg belangrijk voor hem. Ze noemen hem een open boek, en een energiek en vrolijk persoon.

Hij houdt van lezen; leest zo'n 2 fantasy boeken à 900 bladzijdes per maand. In zijn vrije tijd is Kasper met zijn contact fire staff aan het oefenen in het oosterpark.

Zijn guilty pleasure: pure chocola, juist door zijn bittere smaak. Heeft in het verleden kung fu les gegeven. Favoriete land is Laos, daar vind je volgens hem de mooiste watervallen en overal waar je bent vliegen vlinders om je heen. Heeft tijdens zijn duikbrevet cursus Zuidoost-Azië met een walvis gezwommen en hem zelfs aangeraakt.

Leukste aan Arigato vindt hij combinatie van shiatsu en westerse massages. In het moment bezig zijn met hoe je iemand kan uitpluizen en bekijken wat iemand nodig heeft.

Masseren is zijn remedie, zijn meditatie, de manier hoe hij ontspant. Hij vindt het fijn dat hij mensen blij kan maken en met een goed gevoel weg kan laten gaan.

Favoriete Arigato product: Kabane bij Liza Witte.

Laura Masseur in Amsterdam en Weesp Arigato Massage Company

Masseur Laura

Masseert in: Amsterdam en Weesp

Dit van origine Spaanse multitalent, omschrijft zichzelf als een ‘Tiny woman with cold feet and a warm heart’ Als ze niet aan het masseren is, brengt ze het liefst tijd door in de natuur. Maar net zo lief gaat ze ook naar het museum of natuurlijk naar de film; ze heeft cinematografie gestudeerd.

Laura gaat graag regelmatig terug naar Spanje, om te genieten van haar geliefden, het heerlijke eten en klimaat.

Laura wordt blij van een goed verteld verhaal, een zonnige dag, chocolade en een mooie oprechte glimlach. Haar dag start ze met duolingo om Nederlands te leren, een gezond ontbijtje en dan naar de gym.

Haar hogere doel bij het geven van massages is mensen zich goed te laten voelen in hun eigen lichaam. En ervoor te zorgen dat ze zich helemaal ontspannen kunnen voelen.

Je kunt haar niet blijer maken dan met de gezichtsuitdrukking van iemand die alle spanning heeft los kunnen laten tijdens haar massages. Het gevoel van totale vrede in de kamer wat je dan ervaart is onbetaalbaar.

Favoriete Arigato product? De cuppingset en de massage elixir.

Machteld: Masseur Weesp bij Arigato Massage Company

Masseur Machteld

Masseert in: Weesp

Machteld, of Mac zoals haar vrienden haar noemen, is een echte verbinder.

De mooiste massages zijn voor haar wanneer je een totaal ervaring kunt creeren, mét fijne muziek en een heerlijke flow, en wanneer mensen ervaren dat ze echt (aan)geraakt zijn… En laat dat nou net precies zijn wat wij zoeken in een masseur.

Begin 2022 merkte ik dat ik het massagevak wilde onderzoeken, na 30 jaar in de film-, tv- en theaterkostuums werkzaam te zijn geweest.

Ik wilde graag “ontspullen” want de wereld is al zo verzadigd met spullen. Ik had voorheen al een massage opleiding willen doen, maar dat kwam er niet van vanwege gezinsuitbreiding. Het idee van “ontspullen” werd steeds sterker en voelde dat ik in plaats van “nieuwe spullen”, “ontspanning” de wereld in wilde helpen, en mensen daar graag bij wilde begeleiden’ En dat doet ze vol passie en overgave. Precies de reden dat wij zo blij worden van Machteld.

Wanneer ze naar haar partner en haar kinderen kijkt, voelt Machteld zich echt rijk.

Dromen doet ze van masseren op een mooie warme plek met uitzicht op zee.  Maar als je soms even je ogen dicht doet tijdens een sessie bij Machteld in een van onze fijne verwarmde kamers, droom jij misschien wel met haar mee.

Ook droomt ze wel eens van een volle pot drop, helemaal voor haar alleen, dat is haar guilty pleasure

Om zelf fit en gezond te blijven doet Machteld yin yoga, af en toe roeien in de sportschool, gezond eten, zelf massages nemen en vooral in het moment leven.

Marloes Masseur Amsterdam Arigato Massage Company

Masseur Marloes

Masseert in: Amsterdam

Marloes, je mag haar voor niets wakker maken, tenzij het om pannenkoeken, brood, oliebollen, appeltaart gaat; of eigenlijk alles wat te maken heeft met deeg.

Wordt ontspannen door aikido, hardlopen of gewoon lekker thuis zijn. Houdt van uitdagingen; in het verleden hield dat onder andere parachutespringen en abseilen in. Tegenwoordig zijn de uitdagingen wat rustiger geworden.

Na haar aanraking met masseren door een cursus Thaise massage in het verleden, is ze nu niet meer weg te denken uit het team van Arigato.

Favoriete Arigato product: Arigato Super Zen Oil

Marloes masseert in Amsterdam.

Mingug Masseurs Amsterdam Weesp Arigato Massage Company

Masseur Mingug

Masseur in: Amsterdam en Weesp

Tekst volgt...

Monica Masseur Amsterdam Arigato Massage Company

Masseur Monica

Masseert in: Amsterdam

Monica, een authentiek en humoristisch persoon met doorzettingsvermogen.

Houdt van muziek, goede boeken, interessante gesprekken, goede films en schrijven. Word blij van reizen, anderen helpen zich beter te voelen, dingen ontdekken en tijd doorbrengen met haar familie.

Ontspant door muziek, dansen, het strand, stilte en de natuur. Spannendste wat ze gedaan heeft is midden in de nacht door de Sahara-woestijn rijden met een Fiat Uno.

Haar dag bij Arigato is compleet als ze haar klanten kan helpen met inzicht verkrijgen in het lichaam dat langdurige resultaten kan opleveren. Ze is als massage therapeut gaan werken omdat ze houdt van de krachtige transformatie die een massage kan geven voor lichaam, geest en ziel. Op het moment dat ze dit zelf meemaakte, wist ze dat ze dit naar anderen moest overbrengen. Het leukste aan massages geven vindt ze de dankbaarheid die ze voelt als ze iemand helpt zich beter te voelen. Daarnaast voelt Arigato als familie, als een tweede thuis.

Favoriete Arigato product: de kamergeuren en de gezichtsroller.

Nazomi Arigato Masseur Amsterdam Weesp

Masseur Nozomi

Masseert in: Amsterdam en Weesp

Tekst volgt...

Peter Masseur in Weesp bij Arigato Massage Company

Masseur Peter

Masseert in: Weesp

Peter of ook wel Pepe genoemd, is all about Good Vibes. En dat voel je, zodra deze super sympathieke masseur de deur voor je open doet.

Het liefst staat hij op, met een zonnetje, om de dag door te brengen met gelijkgestemde mensen.

Mensen die zich kunnen vinden in Eckhart Tolle, Sadguru en Wayne Dyer.

Of die van dezelfde muziek houden, zoals Soul, R&B en zijn favoriete artiest; Prince.

Of ook net als Peter gek zijn van Spanje, vanwege het heerlijke klimaat daar.

Stiekem hoopt hij op een dag daar een huisje te hebben ergens bij de zee.

Op een dag meldde zich een vriend, die op zijn schouder was gevallen en daardoor niet sliep. Peter heeft hem toen, na het geklaag een tijdje aan gehoord te hebben, 2 uur lang aan keukentafel gemasseerd. Toen zijn vriend hem de volgende dag liet weten voor het eerst weer doorgeslapen te hebben; wist Peter dat het massagevak zijn roeping was. En tot op de dag van vandaag is dit zijn grote passie.

Niks maakt hem rijker dan het tevreden gezicht van iemand die net bij hem van tafel stapt. Zijn doel is dan ook om nog zo lang mogelijk te kunnen masseren.

Om dit te kunnen, ‘stoeit’ Peter 3 x per week met ijzer in sportschool en zorgt hij goed voor zichzelf.

Peter zijn favoriete massage? De zwangerschapmassages. Maar eigenlijk maakt het hem niet zo veel uit, als hij maar lekker met zijn vak bezig kan zijn.

Arigato Masseur Rie

Masseur Rie

Masseert in: Amsterdam

Rie is onze Japanse superster, maar zelf noemt ze zich een verlegen kattenvrouwtje. Ze wordt altijd blij van het kijken naar kattenfilmpjes. Toch doet ze uiteindelijk niets liever dan het uitoefenen van haar vak.

Ze geniet ervan als ze door het geven van een massage een glimlach op het gezicht van haar klanten kan toveren.

Toen ze als verpleegkundig assistente in het ziekenhuis werkte, wilde ze de patiënten graag laten ontspannen. Zo ontstond het idee om voor een opleiding als massage therapeut te kiezen en hiervan haar beroep te maken.

Rie is goed in haar vak (vinden ook de terugkerende klanten die regelmatig bij haar boeken), maar minder goed in de weg vinden. Zonder Google maps zou ze keer op keer hopeloos de weg kwijtraken. Toch reist ze graag de wereld over en houdt ze van het ontdekken van verschillende culturen. Het meest enerverende wat ze ooit heeft gedaan, is een reis naar Machu Picchu in Peru.

Ze houdt ervan om in de natuur te zijn, maar verblijft ook graag in de stad, met het centrum van Amsterdam op de eerste plek.

Haar favoriete Arigato product is de Arigato Super Zen Bodyoil, heel fijn te gebruiken in combinatie met een cupping set of guasha steen.

Serena Masseur Amsterdam Weesp Arigato Massage Company

Masseur Serena

Masseert in: Amsterdam en Weesp

Zoals haar naam al doet vermoeden, is Serena een rustig persoon met een kalme uitstraling. Toch komt er veel enthousiasme naar boven als ze het over haar vak heeft. ‘Masseren voelt als thuiskomen, dit is wat ik het liefste doe.’ Het leukste aan het vak vindt ze het fysieke aspect, dat ze door te werken met haar eigen lichaam tegelijkertijd een ander lichaam ontspanning geeft.

Wat ze in het dagelijks leven zelf doet om gezond en fit te blijven is goed eten, yoga, dansen, wandelen en veel knuffelen.

Als ze niet werkt, staat ze graag in de keuken. Kookt en eet vegetarisch, de Midden-Oosterse en Mediterrane keuken zijn favoriet. Wordt gelukkig van de geur van verse granola in de oven, maar ook van de zon en van dansen. Liefst op blote voeten.

Maakt graag verre en langzame reizen dus  als ze gaat, gaat ze meestal lang weg.

In Zuid-Amerika bezocht ze Colombia, Suriname, Brazilië, Argentinië, Peru en Bolivia. Dit deel van de wereld heeft haar altijd getrokken door de cultuur en prachtige, overweldigende natuur.

Ze studeerde Latijns-Amerikastudies dus ze spreekt Spaans. ‘Reizen is leven met de dag, je volledig openstellen, zintuiglijk genieten.’

Haar favoriete Arigato product is de meukvrije roomspray van Liza Witte. En ze is heel benieuwd naar de guasha steen van zwarte obsidiaan met zijn ontgiftende werking. ‘Die neem ik binnenkort mee naar huis.

Afbeelding volgt...

Masseur Siebrecht

Masseert in Amsterdam

Denk je aan Siebrecht, dan denk je aan een vrouw met een zachtaardig karakter en een altijd nieuwsgierige aard. Wat ons betreft een paar heuse voorwaarden om een top masseur te  worden.

Het mooiste aan het massagevak vindt ze dan ook het contact met mensen en de eindeloze kennis die je vergaart over de psyche en het lichaam (van jezelf en je klant).

Tijdens een kickbokscamp in Tailand in 2016, waar ze zichzelf vaak liet masseren, besloot ze: dit is het vak wat ik ook wil uitoefenen. Zo gezegd zo gedaan.

Naast haar liefde voor het massagevak, kun je Siebrecht ook wakker maken voor een uitgebreid ontbijt wat de hele ochtend duurt. Ze houdt sowieso van lekker eten, naast dat ze masseert bij Arigato, werkt ze dan ook bij een speciaalzaak. En het is de afwisseling die haar zo aanspreekt

Door deze banen te combineren komen haar sterke kanten het best tot zijn recht; luisteren, masseren organiseren, samenwerken en haar liefde voor koken.

Siebrecht wordt gelukkig van eindeloze vergezichten, duiken, de natuur, maar ook van lekker rommelen in huis. Het liefst gaat ze op pad met de camper. Of met haar grote liefde naar favoriet land Mexico

Om zelf fit te blijven neemt Siebrecht regelmatig zelf massages. Ook zelf masseren, gezond eten, goed slapen en af en toe hardlopen houden haar gezond.

Favoriete Arigato producten: de heerlijke naar rozen ruikende zwangerschapsmassage olie.

Sofi Masseur Weesp Arigato Massage Company

Masseur Sofia

Masseert in: Weesp

Sofia omschrijft zichzelf als enthousiast, vriendelijk, behulpzaam en sociaal. Hier hebben wij weinig aan toe te voegen, behalve misschien altijd vrolijk en goedlachs? Haar bijnaam is ‘Mama’ en dat zegt iets over hoe prettig ze is in de omgang!

Sofia straalt als ze het over haar kinderen heeft. Samen genieten van leuke dingen doen en fijne films kijken is het allerliefste wat ze doet.

Naast het masseren van mensen en het creeren van positieve interacties tussen mensen. Dit is iets waar ze echt goed in is, masseren en verbinden.

Mentaal en fysiek welzijn is iets waar Sofia bewust aan werkt. Ze let op haar voeding, ze is actief (misschien heb je haar al eens dansend op een van onze reels voorbij zien komen:;)  en ze bewaakt haar grenzen.

Over grenzen gesproken, het allerspannendste wat Sofia ooit heeft gedaan, is naar Nederland verhuizen.

Af en toe reist ze terug naar Senegal of Gambia. Daar voelt ze zich, omringd door haar familie, thuis. En kan ze zo veel Plasas eten als ze wil, daar mag je Sofia voor wakker maken.

Sofia masseert in Weesp.

Arigato Masseur Yvonne

Masseur Yvonne

Masseert in: Amsterdam

Yvonne, van nature een doener en een dromer tegelijk. Denkt goed na voordat ze iets zegt. Wordt blij van zon, wind, zand en water. Ontspant door tijd met haar zoon door te brengen.

Ze verzamelt bijzondere kranten en stenen, is verslaafd aan crackers met oude kaas en houdt van een goede whiskey.

Ze wenst 100 jaar oud te worden in goede gezondheid en uiteindelijk in één huis te wonen met haar vrienden.

Haar massages zijn compleet als de vorm bij de inhoud klopt. Massages geven vindt ze het leukst omdat het elke keer anders is. Ieder mens, elk lichaam vraagt om iets anders. Het is een samenwerking.

Wat Arigato bijzonder maakt is dat de klanten altijd verrast zijn dat er achter de gevel zoiets onverwachts verstopt zit, maar ook dat Arigato niet de standaard 'spa' is.

Favoriete Arigato producten: de guasha en cups voor thuis.

Zehra Masseu Therapeut Amsterdam Weesp Arigato Massage Company

Masseur Zehra

Masseert in: Amsterdam

Zehra, verlegen van nature, maar met een extravert leven. Wordt blij van een kop koffie met een goed gesprek, lange strand wandelingen, jazz muziek luisteren met een glas wijn, na een vermoeide dag in de jacuzzi stappen, zonsondergang kijken en blije reviews krijgen van klanten.

Maakt vaak spontaan (grote) beslissingen. Maakt geen plannen voor lange termijn, maar is aanwezig in het nu. Altijd opzoek naar avonturen die haar groei, plezier en kansen zullen brengen. Is erg gepassioneerd over eten. Ze zegt nooit nee tegen taart, cake of koekjes. Daarnaast een enorme sushi liefhebber en wil dit graag binnenkort proeven in the place to be for sushi: Japan.

Door blessures was ze jaren geleden een tijdje beperkt en ervaarde ze ongemakken in haar lichaam. Ze kreeg interesse in anatomie en nadat ze leerde hoe een lichaam werkt en hier haar voordeel uit haalde, vond ze dat anderen dit ook moesten ervaren. Zo werd zij massage therapeut en de rest is geschiedenis.

Het leukste aan Arigato vindt ze haar geweldige klanten, de fijne omgeving en de zwangerschapstafels.

Favoriete Arigato product: Neroli body oil