Massage na Miskraam
Amsterdam

Massage na een miskraam bij Arigato

Soms lijkt het misschien wel of je de enige bent. Maar miskramen komen eigenlijk best wel vaak voor. Er wordt alleen niet zo veel over gepraat. Juist na een miskraam is het zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Om je lichaam de ruimte te geven om te helen en om dit verlies een plekje te kunnen geven.

Naast zwangerschapsmassage heb je bij Arigato ook de mogelijk om een massage na een miskraam te boeken.

Want wij hopen dat je zo veel steun krijgt als je nodig hebt. Maar misschien heb je behoefte om even op jezelf te zijn, zonder te hoeven praten of uit te moeten leggen hoe het zit. Of ben je een beetje moe van al die goedbedoelde adviezen, hoe lief ze ook zijn.

Massage na miskraam

En wil je gewoon even voelen dat je begrepen wordt, of in ieder geval gehoord, zónder dat je erover hoeft te praten.

Dat is wat je krijgt wanneer je bij ons een massage boekt. Wij zijn er voor je. Om je met een hele mooie massage te helpen het vertrouwen in je lichaam weer terug te krijgen. Om je even op kracht te laten komen. Even helemaal te laten ontspannen. Zodat je de ruimte krijgt om het besef door te laten dringen. En je even te laten voelen dat het allemaal weer goed komt, op een dag…

Alles wat jij hoeft te doen voor deze laagdrempelige selfcare, is een afspraak voor deze massage te maken, dan doen wij de rest.