Over ons

Indra Sewcharan

Ik heb Arigato opgericht in 2007. Na 10 jaar heel gelukkig te zijn geweest in de reclame, zocht ik naar verstilling en wat meer diepgang in mijn leven. Het bekende dilemma speelde op; Hoe kan ik mijn hart volgen én brood op de plank brengen? Daarnaast had ik de behoefte om een ambacht te leren, waarmee ik overal ter wereld terecht zou kunnen. Alles viel samen. Als dochter van een Hindoestaanse vader, is aanraking met de paplepel ingegoten. Het besef dat alles met elkaar verbonden is, hoorde bij mijn opvoeding.

Ayurveda was logisch geweest, maar door een toeval, werd het Shiatsu. Ik ben erg gepassioneerd over deze mooie traditionele Japanse massagestijl. Het combineert de Oosterse traditie met de Westerse medische kennis. Dat heb ik doorgevoerd in mijn behandelingen, want naast het bestuderen van de meridianen, heb ik ook sportmassage gestudeerd en ben ik bijvoorbeeld een paar keer op de snijzaal geweest.

In totaal heb ik uiteindelijk meer dan 10000 mensen gemasseerd.

Masseurs team Arigato Amsterdam

Team

Nadat ik met Arigato in 2017 & 2018 bovenaan de lijsten met beste masseurs van Amsterdam in Het Parool terecht kwam, ging het dak er helemaal af bij Arigato. Ik huurde in 2018 een pand aan de Marnixstraat en verzamelde een team om mij heen. 2 jaar later werken er 9 hele enthousiaste zeer vakkundige masseurs (1 man en 8 vrouwen) bij Arigato.

Iedereen bij Arigato heeft een eigen persoonlijkheid en eigen stijl en brengt daardoor zo veel toegevoegde waarde mee. Ik geloof erin om iedereen zo vrij mogelijk te laten in de manier van behandelen omdat je daarmee optimale resultaten krijgt. De bezoeker moet zich thuis voelen bij Arigato, maar minstens net zo belangrijk vind ik dat de masseur met veel plezier bij Arigato zijn of haar vak uitoefent.

Een goede masseur moet 3 kwaliteiten hebben:

  • passie
  • integriteit
  • kundigheid

Daar heb ik iedereen persoonlijk op geselecteerd. (Yes, door middel van proefmassages). Daarom sta ik 100 procent achter iedereen die bij Arigato massages geeft. Ook komen wij regelmatig bij elkaar voor intervisies en workshops.

En ja zo veel mensen, zo veel wensen. Misschien is het in het begin even proberen wie perfect bij jou past. Maar er is een match, dat weet ik zeker.

Onze missie & visie

Regelmatig een massage nemen is de beste investering in jezelf. Het is de manier om jouw gezondheid en welzijn in check te houden. Geen overbodige luxe, maar een belangrijk onderdeel van jouw selfcare routine. Wij geloven dat voor je zelf zorgen het allerbelangrijkste is, want pas dan kun je ook voor anderen zorgen en voor onze mooie planeet.

Wij geloven dat klachten een kans zijn.  Jouw lichaam communiceert heel helder. Klopt er iets niet in jouw leven? Dan hoor je dat bij ons op de tafel en kun je daarop anticiperen. Misschien moet je iets loslaten? Of heb je gewoon een ander matras nodig of drink je veel te weinig.

En wij beloven jou structureel te helpen met optimale selfcare! Door mooie massages te geven en onze kennis over massages te delen via onze academy of via de gratis tools. Ook heb we een shop met een hele mooie selectie selfcare producten, where Amsterdam meets Tokio 😉

Selfcare is how you take your power back!