Massage eerste trimester Amsterdam

Massage Eerste Trimester
Amsterdam

Massage tijdens het eerste trimester van jouw zwangerschap

Jouw zwangerschap is een hele bijzondere periode..

En of jij nou wel of niet op die roze wolk terecht bent gekomen, geeft deze tijd soms heus wel wat ongemak en of klachten. Ook- en misschien wel vooral tijdens het eerste trimester.

Waarom wij wel masseren tijdens de eerste 12 weken van jouw zwangerschap

Veel masseurs geven geen massages voor 12 weken. De reden is dat zwangerschappen het vaakst mis gaan tijdens dit eerste trimester en masseur daar natuurlijk niet de schuld van wil krijgen.
En hoewel we dit ergens wel begrijpen, zijn wij er van overtuigd dat er geen oorzakelijk verband is tussen deze twee. Sterker nog; wij geloven juist in de kracht van massages tijdens het eerste trimester.

Zwangerschapsmassage tijdens het eerste trimester

We zetten voor je op een rijtje waarom :

  • Minder Misselijkheid en Vermoeidheid: Misselijkheid en vermoeidheid, komen juist vaak voor tijdens het eerste trimester. Regelmatig een massage boeken, helpt jou ontspannen, kan misselijkheid verminderen en door circulatie op gang te brengen vermindert de vaak overweldigende vermoeidheid.
  • Minder stress: Misschien, zeker tijdens een eerste zwangerschap, vind je deze tijd wel een beetje spannend. Weet jij veel wat jou eigenlijk allemaal te wachten staat. Een rustgevende massage kan ontspanning bevorderen, endorfines vrijmaken en stresshormonen verminderen, daardoor voel jij je fijn(er) en meer op je gemak.
  • Bye bye Pijn en Ongemak : Ervaar je fysiek ongemak zoals rugpijn, hoofdpijn en spierspanning tijdens het eerste trimester. Onze massagetherapeuten, gebruiken technieken die deze ongemakken verlichten zonder de zwangerschap in gevaar te brengen.
  • Beter slapen: Misschien is slapen opeens een dingetje voor je geworden, terwijl je die slaap juist nu zo goed kunt gebruiken. Massages helpen om jouw slaap te verbeteren.
  • Magische Verbinding: Hoe eerder jij begint met zwangerschapsmassages, hoe sneller jij verbinding maakt met jouw veranderende lichaam en de groeiende baby in jouw buik. Het maakt je bewuster van hoe jij je voelt.
    En .. Selfcare kun je als (aanstaande) moeder niet snel genoeg mee beginnen. You can’t poor from an empty cup, toch.

Kom je bij ons langs tijdens het eerste trimester, overleggen we natuurlijk eerst met
jou, wat jouw wensen en eventuele klachten zijn. Natuurlijk zijn onze therapeuten zeer ervaren en getraind.

Eerste trimester massage in Amsterdam boeken?

Een eerste trimester massage boek je eenvoudig online. Nadat je een keuze voor een behandeling hebt gemaakt kun je in het volgende scherm eventueel voor een masseur kiezen. Daarna kies je een datum en een tijd. Heb je specifieke behoeften of vragen? Gebruik dan ons contactformulier.

Over onze studio in Amsterdam

Behandelruimtes

In Amsterdam hebben 3 aparte behandelruimtes. Omdat wij focussen op zwangerschapsmassages, hebben al onze tafels uitsparingen voor al die mooie buiken en kun je dus altijd lekker op je buik liggen. Ook als je een duo zwangerschapsmassage boekt.

Onze stijl

Onze studio is zorgvuldig ingericht in Japandi stijl. Je vind bij ons leuke Deense vintage meubels gecombineerd met natuurlijk materialen, in een sobere Japanse stijl.

Welke producten gebruiken wij bij onze massages

We werken uitsluitend met natuurlijke producten, zonder hidden nasties. De fijne massage olie van Jacob Hooy. de zwangerschapsolieen van Motherly Love en de organic olie van Fushi

Onze studios ruiken altijd heerlijk naar de mooie handgemaakte roomsprays van Liza Witte.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer:

Wij zijn bereikbaar met het openbaar vervoer;  tram 3 stopt op het Frederik Hendrikplantsoen. Vanaf centraal station rijdt bus 18 je naar dit zelfde plantsoen. Vanaf hier is het 2 minuten lopen naar de studio.

Met de auto: (route)

Kom je met de auto? Hou er dan rekening mee dat het op maandag en zaterdag wat lastiger parkeren is in verband met de markt. In de Marnixstraat is meestal wel plek, of in de Westerstraat (behalve op maandag dus). Parkeren is, volgens Amsterdams gebruik, helaas wel flink betaald (7,50 / uur)

Openingstijden Arigato Amsterdam

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 19:00
Zondag
10:00 - 19:00

Arigato Massage Company Amsterdam

Marnixstraat 213 D
1015 VS  AMSTERDAM

Stuur ons een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Bekijk ook onze andere zwangerschaps behandelingen

Overtijdsmassage

Ben je voorbij 40 weken? Dan kun je bij Arigato kiezen voor een overtijdsmassage.  Tijdens deze massage maken wij gebruik van acupressuur / shiatsu / drukpuntenmassage, in combinatie met

Lees meer over overtijdsmassage

Moxa bij stuitliging

Ligt je kindje in stuit? Dan kun je tussen de 33 & 35 weken bij Arigato terecht voor een Moxa behandeling

Lees meer over Moxa bij stuitligging

Massage na de bevalling

Ben je bevallen? Minstens even prettig als de zwangerschapsmassage, is de Welkom Nieuwe Mama Massage. Deze massage is gericht op ontspanning en

Lees meer over massage na bevalling

Massage na Miskraam

Op het krijgen van een miskraam rust nog altijd een groot taboe. Waardoor het misschien wel lijkt of je de enige bent. Maar miskramen komen eigenlijk best wel vaak voor. Maar liefst 1 op de

Lees meer over massage na miskraam