Shiatsu Massage
Amsterdam

Wat is shiatsu massage?

Shiatsu is Japanse drukpunt massage. Ook wel acupressuur genoemd. Deze massage is gebasseerd op de Tradionele Chinese Geneeskunde en de Westerse fysiologie.

Daarom wordt deze behandeling ook wel needleless acupuncture genoemt, oftwel: acupunctuur zonder naalden.

Tijdens een Shiatsu massage wordt gebruik gemaakt van specifieke drukpunten maar ook stretches en knedingen.

Shiatsu wordt gegeven door de kleding heen

De aanpak bij Shiatsu is holistisch. Dat wil zeggen dat er naar het hele lichaam gekeken wordt. Maar hoewel we met Shiatsu werken met energie, zijn we beslist niet zweverig. Knopen maken we tijdens de behandeling gewoon los.

Kijk ook eens bij onze voetrefexmassage. Deze massage werkt net als Shiatsu met drukpunten, maar richt zicht uitsluitend op de voeten.

Is shiatsu massage iets voor mij?

  • Shiatsu helpt om beter met stress om te gaan
  • Ook kun je Shiatsu inzetten wanneer je slecht slaapt
  • Heb je last van pijn of vage klachten die maar niet over gaan?
  • Ben je moe of snel geïrriteerd?
  • Of .. niet onbelangrijk ???? ga je gewoon hartstikke goed en wil je gewoon goed voor jezelf zorgen?

Shiatsu helpt je beter slapen

Slaap je slecht? Slapen is vaak een probleem geworden omdat we gewend zijn om altijd maar aan te staan. Maar je kunt niet altijd in de aktie modus staan zonder goed te rusten. Met shiatsu bouw je aan je vermogen om te ontspannen, zodat je uiteindelijk beter slaapt.

Shiatsu massage bij spanning en pijn

Vage klachten en pijntjes zijn de manier van jouw lichaam om ergens aandacht voor te vragen. Tijdens een shiatsu massage sporen wij deze pijnpunten en blokkades op, om zo jouw lichaam uit te nodigen om deze los te laten.

Shiatsu helpt je omgaan met stress

Wij hebben stress, dat is nou eenmaal hoe wij leven. En dat is op zich niet zo erg. Zo lang je stress compenseert met ontspanning. Net zo veel uit als aan. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Wanneer je altijd onder stress staat,  kan stress  je ziek maken.

Shiatsu leert jou beter te voelen wanneer het genoeg is. Zodat jij je grenzen kunt aangeven en los kunt laten wat niet meer voor je werkt.

Shiatsu massage geeft je een reset

Shiatsu geeft jou een reset. Alsof je aan de oplader ligt. Je krijgt de energie terug om prioriteiten te stellen en te kiezen voor jezelf.

Weet je hoe vaak wij iemand hebben zien opstaan na een behandeling met de woorden: "Zo ik weet nu wat ik moet doen!"

Shiatsu is laagdrempelig en helemaal op maat

Onze massages zijn altijd helemaal aangepast aan jouw specifieke wensen en/of klachten. Wij bespreken van te voren altijd even wat jij wil en verwacht van de behandeling. Shiatsu werkt op energie, maar wij zijn beslist niet zweverig. Dus zit je vast? Maken wij je gewoon los.

Shiatsu is misschien wel de meest laagdrempelige massage van allemaal. Want je kunt gewoon je kleren aanhouden. Lekker in je joggie naar de massage en in je joggie de deur weer uit, best een fijn idee toch?

Shiatsu massage: Net zoals acupunctuur, maar dan zonder naalden, toch?

Shiatsu is een heerlijke massage waarbij wij acupressuur, stretching en rocking technieken gebruiken. Precies de juiste druk op de juiste plek.

Wat kan ik zelf doen?

Shiatsu kun je heel makkelijk ook zelf toepassen. Wij hebben 10 punten voor je op een rijtje gezet in een mooie cheat sheet, je kunt deze hier downloaden!  Enjoy.

Shiatsu Massage Reviews Amsterdam

Anastasia B.
08:36 18 Jul 22
Fell in love with the practice from the very first visit. So far I received shiatsu and foot reflexology. As a pro dancer and being well educated about the bodily system I can assure the therapists are high class here. Kasper took my ♥️, he is the only male masseur in the practice and is definitely gifted. I highly recommend to experience him.
Marleen H.
22:21 09 Feb 22
My shiatsu massage was SO wonderful. The atmosphere in the room, thekindness of Erika, very nice and silent room. The massage itself was oneof the best I ever had. Thank you, it was everything I hoped for.
Shara S.
10:52 11 Nov 21
Een handige locatie, prettige omgeving en fijne masseurs. Ik kom aljaren bij Arigato als ik toe ben aan een massage en tref alleen maarkundige mensen die goed luisteren en aanvoelen wat ik nodig heb. Of hetnou een zwangerschapsmassage, shiatsu of een ontspanningsmassage is, ikheb nog nooit een mindere ervaring gehad. Echt een aanrader!
Pascal P.
16:40 27 Jul 21
Professionneel, zorgzaam en ontzettend prettig! Ik ga zeker terug voor nog een shiatsu massage.
carine L.
16:03 17 Apr 21
Fantastische massages, alles kan, van shiatsu tot zwangerschap en elke masseur is even goed en prettig.
Eveline K.
20:34 01 Dec 20
Een heerlijk shiatsu massage gekregen van Barbara. Mn lijf zat nogal vast en na afloop voelde ik me vele malen beter.
js_loader