Onze massages

Massage overzicht Shiatsu

Shiatsu, het kloppende hart van Arigato; deze Japanse drukpunten massage waarbij wij gebruik maken van acupressuur, stretching en rocking technieken. Precies de juiste druk op de juiste plek. Shiatsu is laagdrempeling en super effectief. Wij werken door de kleding heen. Onze behandelingen zijn altijd helemaal aangepast aan jouw specifieke wensen en/of klachten. Shiatsu werkt op energie, maar wij zijn beslist niet zweverig. Dus zit je vast? Maken wij je gewoon los.

Tijdens je zwangerschap is het belangrijker dan ooit om goed voor je zelf te zorgen. Alleen al even liggen op onze heerlijke tafels met een gat voor je buik, is super ontspannend.

Ook bij klachten zoals:

  • Bekken en onderrug klachten
  • Vocht vasthouden
  • Pijnlijke spieren en kramp
Zwangerschapsmassage fotoshoot bij Arigato Amsterdam
overtijd-massage-klein

Ben je langer dan 40 weken zwanger? Dan kun je bij ons deze speciale drukpunten massage ondergaan. Door het stimuleren van speciale acupressuur punten, laten wij jouw baby weten dat jij er in ieder geval klaar voor bent . Wij combineren deze behandeling altijd met een lekkere ontspanningsmassage.

Ligt je baby in stuit? Moxa is een bewezen techniek waarmee je de kans vergroot op spontane draaiing. Kom je naar de studio? Dan combineren wij moxa met een heerlijke ontspanningsmassage. Je krijgt moxa (en instructies) mee naar huis.

Moza bij stuitligging
Massage na bevalling - postpartum massage

Voor alle mama’s die niet zo goed slapen, achter elkaar in (nieuwe) mama houdingen zitten en heel veel tillen; laat je verwennen met deze fijne ontspannende massage. De focus leggen wij op het losmaken van je nek en schouders en het aanvullen van jouw energie. Maar wij houden sowieso rekening met jouw wensen, dus geef aan wat je nodig hebt.

Op een miskraam rust nog altijd een groot taboe. Wij praten liever over alle dingen die helemaal goed gaan. Maar het komt stiekem best wel vaak voor. Misschien is het bij jou niet goed gegaan. Juist dan is het zo belangrijk om in contact te blijven met jouw lichaam en er extra lief voor te zijn. Wij nemen die taak graag op ons.

Massage na miskraam Amsterdam
Bindweefsel gezichtsmassage

Wil je de voordelen van facial acupuncture, maar houd je niet van naalden? Goed nieuws, je kunt bij ons de japanse gezichtsmassage boeken. Wij stimuleren dezelfde punten maar dan met acupressuur en combineren deze behandeling met bindweefselmassage, cupping en guasha. Dit verstevigt jouw huid en geeft je die magic glow!

Onze stress relief massage. Helemaal gericht op jouw ontspanning, Stel je voor, jij hoeft alleen maar te liggen. En te genieten. En je hoofd mag eventjes helemaal op stil. Alsof je even aan de oplader ligt. Waardoor je straks ook nog eens heel erg lekker kunt slapen. Maak je afspraak vandaag nog, dit wil jij.

ontspanningsmassage bij Ariato Amsterdam
Voetreflexmassage Arigato Amsterdam

Wist je dat alle gedeeltes op je voeten corresponderen met delen van het lichaam? Sowieso is deze behandeling een must voor iedereen die houdt van voeten massages. Maar dat je van je nekpijn af zou kunnen komen door het masseren van je grote teen wist je misschien nog niet? Wij combineren deze behandeling eventueel met een ontspanningsmassage.

De massage voor gevorderden. Wij gebruiken weinig olie en stevigere technieken zoals massage met de ellebogen.

  • Zit je te lang in dezelfde houding?
  • Ben je vaak gespannen?
  • Of train je veel?

Dan is dit jouw massage.  Om optimaal te profiteren van deze massage, adviseren wij om een keer in de maand langs te komen.

Deep tissue massage
Rug nek schouder massage

Een spin off van de Deep Tissue massage. 50 minuten lang werken aan je rug nek en schouders. Wist je dat die vast zittende nek ook hoofdpijn kan veroorzaken? En wist je dat er drukpunten zijn die op je voet zitten, die je schouders helpen ontspannen. Wij gebruiken de meest effectieve technieken uit het Oosten en Westen. Alles wat jij hoeft te doen is maandelijks langs te komen.