Summer Selfcare en Zwanger

Summer selfcare en zwanger

De zomer is heerlijk vinden wij. Maar het kan zijn dat je met je zwangere buik eigenlijk helemaal niet zit te wachten op die dooie mussen die van het dak vallen.

Hoe verder in de zwangerschap, hoe zwaarder de hoge temperaturen voor je kunnen zijn.

Wij hebben wat tips voor je op een rijtje gezet om de zomer toch lekker door te komen;

  1. Vermijd direct zonlicht, ga lekker naar buiten s ochtends of wat later op de dag. Als het echt heet is, doe dan (als het kan natuurlijk) lekker een dutje
  2. Zorg dat je voldoende drinkt, voor jou nog belangrijker dan voor ieder ander. Heb je hier moeite mee? Doe dan mee met onze water drink challenge!
  3. Misschien heb je wat minder honger deze dagen.  Zorg ervoor dat je voldoende blijft eten en houd je proteine opname op peil. Dit kun je makkelijk doen door bijvoorbeeld af en toe een (vegan) proteine shake te nemen gemixt met kokoswater zodat je extra gehydrateerd blijft.
  4. Wij zien vaak dat de enkels wat op kunnen zwellen. Niets om je zorgen over te maken, maar kan ongemakkelijk voelen. Laat ze vaak masseren 😉 Thuis kun je je benen omhoog leggen. Of een koud voetenbadje nemen, dat zorgt ook weer voor regulatie van je innerlijke thermostaat. Af en toe je polsen onder de koude kraan helpt ook.
  5. Wees slim met je workouts. Misschien ben je sowieso een ontzettende Fit mom. Maar houd rekening met het weer. Mischien kun je je bootcamp een keer verruilen voor het zwembad. Lekker gewichtsloos dobberen in het koele zwembad. Beter optie toch?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *