arigato blog tien redenen waarom massage je nog mooier kan maken

Tien redenen waarom massage je (nog) mooier kan maken

Dat massages goed voor je zijn weten we natuurlijk al lang. Want we moeten natuurlijk van die stress af. Maar wist je ook dat je er veel beter uit gaat zien wanneer je je regelmatig laat masseren? Lees hier de 10 redenen waarom massages je mooier maken.

 1. Stress detox
  De belangrijkste reden voor een massage is heel vaak om even lekker te ontspannen oftewel om van die stress af te komen. Die stress raak je kwijt doordat er tijdens een behandeling endorfines vrijkomen. En deze endorfines zorgen voor die mooie feel good smile.
 2. Weg met spierpijn & -spanning
  Laat je masseren door een ervaren therapeut en je bloedsomloop verbetert. Dit zorgt ervoor dat er voldoende bloed en zuurstof naar je spieren gaat. Resultaat; ontspanning van je spieren. Yep ook van die voorhoofdspieren die zorgen voor die lelijke frons ????
 3. Boost immuum systeem
  Regelmatig een massage boeken werkt dat cortisol overschot weg. Daardoor kunnen andere hormonen beter hun werk doen, waardoor je weerstand verbetert.
  Ook zorgt een massage voor een goede circulatie van je lymfesysteem. Ook dit verbetert je afweer. En een gezond lichaam, is een mooi lichaam!
 4. Verbetering van je houding
  Need I say more? Stress zorgt voor in elkaar gedoken lichamen, waarbij de schouders vast lijken te zitten aan die oren. Regelmatig een massage boeken zorgt voor verlenging van je spieren. Hierdoor sta en zit je makkelijker rechtop zodat je er weer mooi en gracieus bijloopt (of zit)…
 5. Heldere blik
  Door een massage kom je helemaal terug in het hier en nu. Het druk in je hoofd zijn zorgt voor een afwezige- of erger nog; een paniekerige- of nog veel erger een boze blik. Ben je kalm en helder dan zie je dat terug in jouw heldere vriendelijke mooie kijker.
 6. Soepelere gewrichten
  Spanning wegnemen uit spieren, of dat nou gebeurt met triggerpoints, Shiatsu of knedingen. Het zorgt ervoor dat je je gewrichten ook weer soepeler kunnen bewegen en daardoor beweeg jij je elegant en soepel als een mooie panter.
 7. Versla PMS
  Van pms is nog nooit iemand mooier geworden. Laat je regelmatig masseren; vooral Shiatsu is in dit geval een aanrader. En die korte lontjes, moodswings en opgezwollen ballonbuiken verdwijnen als sneeuw voor de zon.
 8. Weg met die hoofdpijn
  Vastzittende nek en rugspieren? Verstoringen in je hormoonhuishouding? Verstoorde meridianen? Dit kunnen allemaal oorzaken zijn voor een ferme hoofdpijn. Met een beetje pech iedere maand. Regelmatig een massage boeken kan ervoor zorgen dat deze hoofdpijn verdwijnt of in ieder geval drastisch vermindert. Geen streep mondje meer maar een mooie ontspannen glimlach
 9. Slapen
  Studies hebben aangetoond dat wanneer je je laat masseren, je delta hersenactiviteit toeneemt. Deltagolven horen bij een diepe slaap.
  Ook slaap je beter na een massage omdat pijnlijke spieren en teveel stress kunnen zorgen voor slapeloosheid. En van lekker uitgerust wakker worden, word je knap.
 10. Mooiere huid
  Massage stimuleert niet alleen de bloedsomloop, maar ook de stofwisseling en zorgt voor celvernieuwing. Keep on talkin’…
  EN een massage stimuleert ook de aanmaak van talg, over het hele lichaam. Een soort vettige laag die over de lederhuid komt te liggen. Klinkt misschien vies.. maar maakt je mooi!

Overtuigd dat een massage niet alleen goed voor je is, maar eigenlijk onmisbaar?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *